banner171

Liseler Arası Müzik Yarışması’nın En İyi Solisti; Sema Nur Alan

Liseler Arası Müzik Yarışması’nın En İyi Solisti;Özel Şafak Koleji Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Sema Nur Alan

Fizy sponsorluğunda bu yıl 21. kez düzenlenen Liseler Arası Müzik Yarışması, genç müzisyenlerden ilgi gördü. 49 farklı ilden, 557 okulun katıldığı yarışmada 2911 liseli genç performans sergiledi ve sahne heyecanını yaşadı.

Dünyanın En Başarılı Gençlik Organizasyonu ödülüne sahip, Serhat Hacıpaşalıoğlu önderliğinde End Productions tarafından düzenlenen, fizy 21. Liseler Arası Müzik Yarışması'nın ödülleri, geçtiğimiz günlerde sahiplerini buldu.
Bostancı Gösteri Merkezi'nde ğerçekleşen programda, Basın Ödülü'nü alan Özel Şafak Koleji Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nin solisti Sema Nur Alan, öyle bir performans sergiledi ki, 40 yıllık müzik gruplarına taş çıkarttı. Müzik konusunda böyle başarılı işler izlemek ve kadın gücünün ortada olması son derece umut vericiydi.

Basın Özel Ödülü En İyi Solist … Sema Nur Alan - İstanbul Özel Şafak Koleji Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

"21.Fizy Liselerarası Müzik Yarışması" 28 Nisan Bostancı Gösteri Merkezi'nde Özel Şafak Koleji Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ni temsil eden ve ödülle dönen öğrenciler şöyle , Orkestra Sema Nur Alan(Solist) Barış Özçelik(Gitar) Fatmagül Okşaş(Gitar) Ömer Duman(Perküsyon) Müzik Öğretmenimiz Serhat Karan

Güncelleme Tarihi: 04 Mayıs 2018, 18:34
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153