banner171

Liseye Geçecek Öğrencilere Doğru Tercih Desteği

Liseye Geçecek Öğrencilere Doğru Tercih Desteği

Liseye Geçecek Öğrencilere Doğru Tercih Desteği
 Gaziosmanpaşa Belediyesi, Liseye Geçiş Sınavı’na (LGS) giren öğrencilerin doğru tercih yapabilmeleri için danışmanlık hizmeti veriyor. Gaziosmanpaşa Meydanı’nda bulunan Tercih Danışma Noktası’nda ve ilçedeki 10 bilgi evinde uzman rehber öğretmenler, öğrencilere doğru tercih konusunda yardımcı oluyor.
Ülke genelinde 1 milyon öğrenciyi yakından ilgilendiren Liseye Geçiş Sınavı’nda (LGS) tercih heyecanı devam ediyor. Gaziosmanpaşa Belediyesi, bu kritik süreçte öğrencileri yalnız bırakmıyor. Öğrencilerin doğru tercih yapmalarına yardımcı olmak için Gaziosmanpaşa Meydanı’na kurulan LGS Tercih Danışma Noktası’nda ve ilçedeki 10 bilgi evinde tercih danışmanlığı hizmeti veriliyor.

TERCİHLER İÇİN SON TARİH 12 TEMMUZ CUMA

LGS tercih danışma hizmetleri kapsamında uzman rehber öğretmenler, LGS tercihlerinde öğrencilere ve ailelerine yardımcı oluyor. Öğrencilere aldıkları puan ve ilgi alanları doğrultusunda doğru tercih için ipuçları veriliyor. Tercihler için son tarih olan 12 Temmuz Cuma gününe kadar Gaziosmanpaşa Meydanı’ndaki Tercih Danışma Noktası 11.00-17.30 saatleri arasında, bilgi evleri ise 10.00-17.30 saatleri arasında hizmet vermeye devam edecek.

Güncelleme Tarihi: 11 Temmuz 2019, 20:00
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153