banner171

Mahalle Buluşmalarında Bu Hafta Kazım Karabekir Sakinleri ile Bir Araya Geldi

Mahalle Buluşmalarında Bu Hafta Kazım Karabekir Sakinleri, Mülki Amirlerle Bir Araya Geldi

Mahalle Buluşmalarında Bu Hafta Kazım Karabekir Sakinleri ile Bir Araya Geldi
 Gaziosmanpaşalılar, Halk Buluşmalarıyla her hafta ayrı bir mahallede bir araya geliyor. Görüş, düşünce ve taleplerin dile getirildiği toplantılar kapsamında bu hafta Kazım Karabekir Mahallesi’nde buluşuldu. Başkan Usta ve ilçede görev yapan kurum yöneticileri vatandaşlardan gelen soruları yanıtladı, çalışmaları anlattı.
Gaziosmanpaşa Belediyesi’nin geleneksel hale getirdiği Halk Meclisi Toplantılarının, bu yılki programları başladı. İlki, Kazım Karabekir Mahallesi’nde gerçekleştirilen toplantıya Gaziosmanpaşalılar yoğun ilgi gösterdi. Halk Meclisi Toplantısı’na Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, başkan yardımcıları ve birim müdürlerin yanı sıra Aile ve Sosyal Politikalar Müdürlüğü, İlçe Emniyet Müdürlüğü, İlçe Sağlık Müdürlüğü, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Telekom, İGDAŞ, İSKİ ve BEDAŞ temsilcileri ve mahalle muhtarları katıldı.

İlçe sakinlerinin görüş, düşünce ve taleplerini dile getirdiği toplantıda, Başkan Usta ve ilçe kurum yöneticileri vatandaşlardan gelen soruları içtenlikle yanıtladı. Birçok konuda merak ettiklerini ve çözüm önerilerini birebir konunun muhataplarına iletme fırsatı bulan vatandaşlar, yetkililer tarafından ayrıntılı olarak bilgilendirildi.

Talepleri en kısa sürede ele alarak titizlikle çözüme kavuşturacaklarını belirten Başkan Usta, toplantıya katılarak duyarlılık gösteren ilçe sakinlerine teşekkürlerini iletti. Halk Meclisi Toplantıları, diğer mahallelerle devam edecek.

Güncelleme Tarihi: 30 Temmuz 2018, 13:00
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153