banner171

Mahalle Buluşmalarının Bu Haftaki Durağı Karadeniz Mahallesi Oldu

Mahalle Buluşmalarının Bu Haftaki Durağı Karadeniz Mahallesi Oldu

Mahalle Buluşmalarının Bu Haftaki Durağı Karadeniz Mahallesi Oldu
 İstanbul Milletvekili Ahmet Hamdi Çamlı ve ilçede görev yapan kamu kurumu yöneticileri görüş, düşünce ve taleplerin dile getirildiği toplantılar kapsamında bu hafta Karadeniz Mahallesi Sakinleri ile bir araya gelerek vatandaşlardan gelen soruları yanıtladı ve ilçedeki çalışmaları anlattı.
Gaziosmanpaşa Belediyesi’nin geleneksel hale getirdiği Halk buluşmaları kapsamında Başkan Usta ve ilçede görev yapan kurum yöneticileri, Karadeniz Mahallesi Sakinleri ile bir araya geldi. Gaziosmanpaşalıların yoğun ilgi gösterdiği Halk Meclisi Toplantısı’na Aile ve Sosyal Politikalar İlçe Müdürlüğü, İlçe Emniyet Müdürlüğü, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Telekom, İGDAŞ, İSKİ, BEDAŞ temsilcileri ile Mahalle Muhtarları katıldı.

İlçe sakinlerinin görüş, düşünce ve taleplerinin dile getirildiği toplantıda Başkan Usta ve ilçe kurum yöneticileri, vatandaşlardan gelen soruları yanıtlayarak yerinde çözüm önerilerini değerlendirdi.

Vatandaşların yetkililer tarafından ayrıntılı olarak bilgilendirildiği Halk Buluşmaları, ilçemizdeki tüm mahallelerde devam edecek. 

Güncelleme Tarihi: 04 Eylül 2018, 15:53
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153