banner171

Metin Külünk Gaziosmanpaşalı Gençler ile Buluştu

Ak Parti Gaziosmanpaşa Gençlik kolları 16 Nisan da yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı Sistemine EVET demek için,referandum çalışmalarına,Ak Parti İstanbul Milletvekili Metin Külünk'ün katıldığı “Genç Kürsü” programı ile devam ediyor.

Metin Külünk Gaziosmanpaşalı Gençler ile Buluştu
 Ak Parti Gaziosmanpaşa Gençlik Kolları Başkanı Eray Karadeniz öncülüğünde gerçekleştirilen “Genç Kürsü “ programının amacı Gaziosmanpaşa'nın 16 mahallesinde bulunan gençleri bir araya getirerek sistem ile alakalı, gençlerin hem soru sorma, hem de sorularına cevap alma imkanı bulmalarını sağlamak olduğu belirtildi.




 Gopark  Sosyal Tesislerinde düzenlenen ,Genç Kürsü Programında,anayasa değişikliği ve Cumhurbaşkanlığı sistemi anlatıldı.

Ak Parti Gaziosmanpaşa Gençlik Kolları Başkanı Eray Karadeniz Konuşmasında; Geleceği yaşayacak olan biz gençleriz. Bu yüzden referandum çok önemli. İstikrarın, huzurun devam etmesi için hedeflerimizin gerçekleşmesi için hep birlikte EVET diyeceğiz. Bu çalışmalarımız da 16 Nisan’a kadar çalmadık kapı bırakmayacağız.Her zaman sorumluluğumuzun bilincinde olup sahalarda olacağız.Bugünkü ortama baktığımız da sadece hayır diyenlere bakarak da karar vermek mümkün,Tüm genç kardeşlerimi EVET demeye davet ediyorum .''Bizler köklü, kadim bir medeniyetin zengin bir kültürün mirasçılarıyız. Bizler, büyük bir milletin evlatlarıyız dedi.Türk gençliğinin ümit vadeden bir gençlik olduğunu vurgulayan Karadeniz, gençliğin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde Türkiye'yi daha ileri safhalara taşıyacağını kaydetti.



  'Genç Kürsü' programında gençlere seslenen AK Parti İstanbul Milletvekili Metin Külünk, yeni sistemle birlikte Türkiye’nin gelecek yüzyıla nasıl hazırlanması gerektiğini anlattı. Külünk “Konuşulan mesele 18 maddelik bir hukuk tekniği meselesi değildir. Mesele gelecek yüzyılda hangi dinamikler üzerinden hareket edersek varlığımızı güçlü bir şekilde sürdürürüz sorusunun cevabını arama meselesidir.  Değişim sistemini cumhurbaşkanına verilen yetkiler, parlamentonun denetim yetkisini konuşmaktan öte devletimizin bekası açısından doğrudan ilgilendiren yeni bir çağı doğru anlayacak Türkiye’yi nasıl inşa ederiz bunu düşünmeliyiz. Bu da güçlü bir hükümet sistemi ile gerçekleşir” dedi.Türkiye'nin 15 yılda nereden nereye geldiğine, kalbinde zerre vicdanı olan herkese şunu sorması lazım. '15 sene öncesinin Türkiye'si, demokrasi olarak, istikrar olarak neredeydi bugün nerede?' Geldiğimiz bu büyük kırılma ve gideceğimiz istikamette kimler yolumuza taş koydu. Kimler sesimizi kısmaya çalışıyor. Kimler ihanet şebekeleri ve maşalar, bu ülkenin geleceğine nesline kast etmeye çalışıyor. Bunu görmemiz lazım. 16 Nisan bu istikamette tam da bu istikamette bugün sahip olunan güçlü liderliğin yanıltmaması gereken resim. Tam da bu düzenleme bugün Cumhurbaşkanından sonrası için geçerli. Bu ülkenin başında öyle bir lider var ki? Belediye Başkanı olduğundan bugüne kadar oturduğu makamlardan güç alan değil güç veren lider oldu. şeklinde konuştu.


Külünk;Bugün Cumhurbaşkanının tek taraflı meclisi feshetme yetkisi olduğunu ancak yeni düzenleme ile bunun ortadan kalkacağını kaydederek konuşmasını şöyle sürdürdü: 
"Bu anayasa ile Cumhurbaşkanı tek başına meclisi feshedemez. Eğer bu anayasa geçtikten sonra meclisi feshetmek isterse kendisi de fesholur. Bunu bilmeniz lazım. 16 Nisanın ne kadar önemli olduğunun bilincinde, Allah'ın izniyle gereğini yapacak. Yeter ki genç nesil olarak sizler sloganik bakmayın, şiddete yönelmeyen, fikir sahibi olun. Karşınızdaki muhatabı fikirlerle kuşatın, gönüllerini, zihinlerini kuşatın. Büyük Türkiye idealini bu hakikat üzerine kurgulayın."Dedi.



Gençlik kolları başkanı Eray Karadeniz'in ev sahipliği yaptığı Programa,Ak Parti İstanbul Milletvekili Metin Külünk,Ak Parti Gaziosmanpaşa İlçe Başkanı Av.Şahin Pirdal,Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta,Meclis üyeleri,Beleye Başkan Yardımcıları,ve çok sayıda Gaziosmanpaşalı gençler katıldı.

Güncelleme Tarihi: 30 Mart 2017, 11:32
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153