banner171

Mevlana Mahallesi’nde Halk Meclisi toplantısı

Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, Mevlana Mahallesi’nde düzenlenen Halk Meclisi’nde vatandaşların sorunlarını dinledi.

Mevlana Mahallesi’nde Halk Meclisi toplantısı
 Başkan Usta, Belediye Başkan Yardımcıları ile birlikte Mevlana Kentsel Dönüşüm Ofisi’nde gerçekleştirilen Halk Meclisi’ne katılarak vatandaşların sorunlarını dinledi. Toplantının başında ilçede gerçekleştirilen çalışmalar hakkında bilgi veren Başkan Usta, Gaziosmanpaşa’nın yeni metro hatlarıyla İstanbul’un merkezi yerleriyle entegre edilmesinin önemine değindi. Yerinde Kentsel Dönüşüm yapmayı planlandıklarını belirten Başkan Usta, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın planları onaylamasını beklediklerini söyledi. Başkan Usta, 2015 yılı Haziran ayından itibaren Kentsel Dönüşüm çalışmalarında vatandaşla uzlaşma aşamasına geçerek projelere hız vermeyi düşündüklerini ancak bu konudaki sürecin netleşmesinin şart olduğunu ifade etti.

Daha sonra vatandaşlarını sorularını tek tek dinleyen Başkan Usta, kendisine yöneltilen soruları da cevapladı. Başkan Usta, Halk Meclisi’nin ardından Mevlana Camii’nde Cuma Namazı kıldı. 

Güncelleme Tarihi: 31 Ocak 2015, 16:16
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153