banner171

Milletvekili Aday Adayı Çapan Basınla Buluştu

Milletvekili Aday Adayı Çapan Basınla Buluştu

Milletvekili Aday Adayı Çapan Basınla Buluştu
 “Siyasi evim AK Parti’dir”
 AK Parti İstanbul 2. Bölge milletvekili aday adayı Zekiye Çapan, “AK Parti’nin misyonu benim misyonumdur. Burası benim siyasi adresim ve siyasi evimdir” dedi.


 AK Parti Gaziosmanpaşa ilçe teşkilatı kurucu kadın kolları başkanı ve çeşitli kademelerde 10 yılı aşkındır görev alan AK Parti İstanbul 2. Bölge milletvekili aday adayı Zekiye Çapan, İBB Haliç Sosyal Tesislerinde basın mensuplarıyla bir araya geldi.


 Zekiye Çapan, Gaziosmanpaşa ilçe teşkilatında kurucu kadın kolları başkanı olarak göreve başladığı günden bu yana çeşitli kademelerde görev aldığını ve teşkilatçılık kültürüne yeterince sahip olduğunu belirtti. 


Çapan sözlerine şöyle devam etti. “İnsanların siyaset kurumlarından düşünce ve beklentilerini çalışarak ve yaşayarak öğrendim. Ak kadrolar olarak siyasetle toplumun sorunlarına nasıl çözüm üretildiğine şahit olmakla birlikte çözümün bir parçası olmaktan fazlasıyla mutlu olduğumu belirtmek isterim” dedi.


 “28 Şubat mağduruyum” 
Kendisinin de 28 Şubat mağduru olduğunu belirten Zekiye Çapan şunları söyledi. “28 Şubatın son darbe olarak düşünülmesine rağmen arada post modern darbelerin yapılmaya çalışıldığını kaydetti. "Aklımıza dahi gelmeyecek şeyler yaşandı ve yaşanıyor” dedi. 


Zekiye Çapan, O süreci yaşamış on binlerce insandan biri olarak, bundan sonra kimsenin bu tür durumlara maruz kalmaması için mücadele etmeye devam edeceğini söyledi.


 “13 yılda yapılanlar devrim niteliğindedir” 
Kurulduğu günden buyana 13 yıldır AK Parti iktidarı ile birlikte Türkiye’de devrim niteliğinde yapılan icraatlarda damla misali katkı sağlamış ve sunmuş biri olarak umut ediyorum ki aday olur ve seçilirsem mecliste kadın olarak aile ve gençlik üzerine daha yoğun çalışmalar yürüteceğim. Bizim aile yapılarımız çok güçlü olmasına rağmen bu küresel çağda aile kavramının daha da güçlendirilmesi ve kadının daha donanımlı ve bilgili hale gelmesi içinde çaba sarf  edeceğini söyledi.

Çapan son olarak, AK Parti İktidarının hali hazır da başlattığı ve ortaya koyduğu projelerin dün olduğu gibi bugün de destekçisi olacağını söyledi.



 Zekiye Çapan kimdir?






Güncelleme Tarihi: 05 Mart 2015, 00:53
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153