banner171

Milletvekili Fatma Benli,Ak Parti GOP Kadın Kolları yönetimiyle bir araya geldi ...

Ak Parti İstanbul Milletvekili Av.Fatma Benli,Ak Parti Gaziosmanpaşa Kadın Kolları Yönetim Toplantısına Katıldı.

Milletvekili Fatma Benli,Ak Parti GOP Kadın Kolları yönetimiyle bir araya geldi ...

AK Parti İstanbul  Milletvekili Fatma Benli, toplantıya katılarak partililerine seçim ihtimali ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Benli;Daha Fazlasını İstiyorsak Daha Fazla Çabalamalıyız.
 
AK Parti İstanbul  Milletvekili Fatma Benli,”Çalışmalarımızda her zaman olduğumuzdan daha dinamik, daha çalışkan, daha umutlu daha inançlı olmalıyız. Tüm teşkilatlarımız yarın seçim olacakmış gibi hazır halde bulunmalıdırlar. Yeni Türkiye yolunda teşkilatımız aldığı yeni güçle hareket edeceğine, bu sürecin sağduyu ve soğukkanlılıkla Ülkemize hiç bir zarar vermeden geçirileceğine, Türkiye düşmanlarını her zaman olduğu gibi hayal kırıklığına uğratacağına, AK Parti’nin sadece Türkiye’de değil tüm dünyada masumların ve mazlumların umut ışığı olacağına inancımız tamdır” ifadelerini kullandı.

Ülkemiz için elimizden ne geliyorsa son dakikasına kadar çaba göstermek zorundayız.Kadın kolları olarak oldukça güzel çalışmalar yapıyorsunuz ve bizim parti olarakta bayanlarımızın bu anlamdaki çalışmalarına ihtiyaçimiz var.

Benli;Kastamonu türbesi bulunan Şeyh Şa'ban-ı Veli Hz.güzel bir lafı vardır. Bu sözü  çok severim başörtüsü yasağı mücadelesinde çok kullandığım bir kelimedir.13 sene uğraşmamıza rağmen bütün davaları kaybettik ama 13 sene boyunca bütün dosyaları kaybetmemize rağmen durmadık çünkü olanda hayır vardır diye düşündük, Şa'ban-ı Veli’nin sözü’de böyle Gelişiniz güle güle,gidişiniz güle güle her işiniz güle güle olsun.Olanda hayır vardır.Eğer bir sıkıntı varsa ve yaptığımız işe inanıyorsak bir sonraki aşamaya geçmek için çaba göstermeliz Bizler birliğimiz beraberliğimizi sağlamak istiyorsak güçlü olmak zorundayız dedi...

AK Parti Gaziosmanpaşa Kadın Kolları Başkanı Zeynep Vurmaz Yiğit;başkanlığında gerçekleşen yönetim kurulu toplantısında, Kadın Kolları teşkilatları her an seçim yapılacakmış gibi hazır olduklarını ifade ettiler.

Güncelleme Tarihi: 19 Ağustos 2015, 22:38
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153