banner171

Milli Eğitim Bakanı Özer, Gaziosmanpaşa'da Gençlerle Buluştu

Milli Eğitim Bakanı Özer, Farika Kitaplı Kahve'de Gençlerle Buluştu

Milli Eğitim Bakanı Özer, Gaziosmanpaşa'da Gençlerle Buluştu

Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, Farika Kitaplı Kahve'yi ziyaret ederek, gençlerle bir araya geldi. Özer, ziyaretin ardından yaptığı açıklamada, "Farika Kitaplı Kahve, gençlerimize güzel imkanlar sunulduğu zaman, gençlerimizin bu imkanları nasıl aktif ve etkin bir şekilde kullanabildiğini göstermesi bakımından çok güzel bir örnek" dedi.

Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta ile birlikte Farika Kitaplı Kahve'yi ziyaret etti. Burada ders çalışmak için gelen öğrencilerle sohbet eden ve başarılar dileyen Bakan Özer, yaptığı açıklamada, "Eğitimin tüm kademelerinden ortaokuldan, liseden, üniversiteye hazırlananlardan diğer farklı sınavlara hazırlananlara kadar tüm yaş grubundan öğrencilerin soluklanabildiği, çalışabildiği, kitaplarla temas edebildiği bir mekan olmuş. Gençlerimize güzel imkanlar sunulduğu zaman gençlerimizin bu imkanları nasıl aktif ve etkin bir şekilde kullanabildiğini göstermesi bakımından da çok güzel bir örnek" ifadelerini kullandı.

"İNŞALLAH BU TİP ÖRNEKLER İSTANBUL'UMUZUN TÜM İLÇELERİNDE YAYGINLAŞIR"

Bakan Özer, "İnşallah bu tip güzel örnekler İstanbul'umuzun tüm ilçelerinde, mahallelerinde yaygınlaşır. Farklı mesafelerden, uzak mesafelerden değil, zorluklar çekerek değil, çok rahat bir şekilde bulundukları mahallelerde kullanabilecekleri mekanlara dönüşür. Aslında bu rağbet buradaki açlığı da gösteriyor. Kitaba açlığı gösteriyor, bu mekanlara açlığı gösteriyor. Onun için bir taraftan biz Milli Eğitim Bakanlığı olarak, kütüphane sayısını artırırken, tüm okullarımızda kütüphane içeriklerimizi zenginleştirirken, belediyelerimizin de bu süreçte aktif olması, gençlerimizin yanında yer alması gerçekten örnek teşkil edecek bir davranış. Gaziosmanpaşa Belediye Başkanımıza, çalışma arkadaşlarına böyle güzellikleri vatandaşlarımızla, gençlerimizle buluşturduğu için en içten şükranlarımı sunuyorum" diye konuştu.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153