banner171

Öğütken,Gaziosmanpaşalı Teyze ile Sokakta Sohbet Etti...!

Ak Parti Milletvekili ve 2. Bölge Milletvekili Adayı Ahmet Baha Öğütken, seçim gezileri kapsamında Gaziosmanpaşa İlçesini ziyaret etti.

7 Haziran seçimlerine dur durak bilmeden hazırlanan ve İstanbul’un her bölgesine,her insana ulaşan Ak Partili Milletvekilleri AK Partiye destek istemeye devam ediyor. 

Ak Parti Milletvekili Adayı Ahmet Baha Öğütken, Kardeniz Mahallesinde ev sohbetine katıldı.Kadınlarla bir süre sohbet eden Öğütken,“7 Haziran seçimleri ülkemiz için çok çok önemli bir seçim. Bütün vesayet tortularının yok olacağı, millet iradesinin tamamen tecelli edeceği bir seçim süreci” ,“Özellikle bu milli birlik ve beraberlik projesi çok çok önemli. Çözüm süreci ile birlikte bu ülkenin tüm renkleri, birlikte yaşam kültürünün en güzel örneklerini, dün sergilediler bugün de sergileyecekler” şeklinde konuştu.


SKM Programı kapsamında Gaziosmanpaşa ilçesini ziyaret eden ,Milletvekili Adayı Ahmet Baha Öğütken,sokaktan geçen teyze ile sohbet etti. Yapılan projelerden gurur duyduğunu belirten Gazosmanpaşalı teyze Durmak Yok yola devam dedi.

Milletvekili Adayı Ahmet Baha Öğütken'e;Ak Parti Gaziosmanpaşa İlçe Başkanı Av.Şahin Pirdal ve yönetimi, Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, Kadın Kolları Başkanı ve yönetimi ,Gençlik Kolları Başkanı ve yönetimi eşlik etti.




Güncelleme Tarihi: 28 Mayıs 2015, 13:11
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153