banner171

Okul İnşaatında Hırsızlık Yapan Şahıs: Kur'an Çarpsın Ot İçiyordum

Gaziosmanpaşa'da okul inşaatında hırsızlık yapan şahıs, "Ben içeride Kur'an çarpsın ot içiyordum, hırsılık yapmıyordum." diyerek polisten kurtulmaya çalıştı.

Okul İnşaatında Hırsızlık Yapan Şahıs: Kur'an Çarpsın Ot İçiyordum
 Olay Fevziçakmak Mahallesi 755 Sokak'da bulunan Vefa Poyraz Lisesi inşaatında meydana geldi. Okul inşaatına hırsız girdiğini fark eden mahalle sakinleri, durumu polise bildirdi. Okul inşaatının etrafını saran polis ekipleri, içeride bulunan zanlıyı gözaltına almak istedi.
OLAY YERİNDEN KAÇMAK İSTERKEN DÜŞÜP KAFASINI YARALADI

Polisleri gören zanlı, olay yerinden kaçmak isterken duvardan düşerek kafasını yaraladı. Daha fazla kaçamayan zanlıyı polis kıskıvrak yakaladı. Zanlı ile birlikte çaldığı malzemeleri doldurduğu bir çuval da ele geçirildi.

Çuvala doldurduğu malzemelere rağmen okulda hırsızlık yapmadığını sadece hap içtiğini söyleyen kafası kanlar içindeki zanlı polisi ikna edemedi.

"BEN İÇERİDE KUR'AN ÇARPSIN OT İÇİYORDUM"

Polisten kurtulamayan zanlı, "Ben içeride Kur'an çarpsın ot içiyordum, hırsızlık yapmıyordum." dedi. Ellerini kelepçelenen hırsız polis otosuna bindirildi. Çuvaldan ise okul inşaatından alındığı tespit edilen çok sayıda malzeme çıktı. Polis tarafından gözaltına alınan zanlı ifadesi alınmak için emniyete götürüldü.

Güncelleme Tarihi: 29 Mart 2015, 14:57
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153