banner171

Ömer Döngeloğlu’ Gaziosmanpaşalılar ile Buluştu

Gaziosmanpaşa Belediyesi’nin Ramazan ayı dolayısıyla düzenlediği etkinliğe konuk olan İlahiyatçı-Yazar Ömer Döngeloğlu, “İnsanlığa kurtuluş olarak gönderilen Ramazan ayı, eşsiz bir fırsat, büyük bir müjdedir” dedi.

Ömer Döngeloğlu’ Gaziosmanpaşalılar ile Buluştu

İlahiyatçı-Yazar Ömer Döngeloğlu, Ramazan etkinlikleri kapsamında düzenlenen sohbette Gaziosmanpaşalılarla buluştu. İftar sonrası gerçekleştirilen programa vatandaşlar büyük ilgi gösterirken, etkinliğe Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta da katıldı. Başkan Usta alandaki vatandaşlarla tokalaşarak, Ramazanlarını tebrik etti.

“RAMAZAN BİR MERHAMET MEVSİMİDİR”

Dini yaşam ve Ramazan ayının faziletleri konularında yaşanmış örneklerden kesitler sunan Döngeloğlu, “ Yüce rabbimiz, insanlığa kurtuluş olarak Ramazan ayını göndermiş. Peygamberimiz buyuruyor ki; ‘Ramazan ayında sizin sünnet ibadetlerinize farz sevabı, farzlarınıza da 70 farz sevabı verilir’. Ne büyük bir müjdedir. Kadir gecesi ise bin aydan daha hayırlıdır. İşte Ramazan bir fırsattır diyerek geçmişimizi ve bundan sonraki hayatımızı mutlaka kurtarmalıyız. Müslümanda bu titizlik olmalı. Ramazan bir merhamet mevsimidir. Bize sevgiyi öğretir. Aç kalarak başkasının halini anlamayı öğretir. Birbirimizin elinden tutmayı öğretir” dedi.

“ALLAH OYUNLARI BOZAN, TUZAKLARI BOŞA ÇIKARANDIR”

Ramazan ayının ülkemizde birlik ve beraberliğe vesile olmasını dileyen Ömer Döngeloğlu, “Ekonomik oyunlarla bu ülkeye yeni bir 15 Temmuz ihaneti yaşatmak isteyenler, vatanını 1 dolara satan Fetöcü soysuzlar, yenileştirilmiş bir versiyonla, dövizle üstümüze geliyorlar. Çatlasanız da, kudursanız da bu millet, halkını seven, dünyanın gözü önünde Filistinli çocukları katledenlere meydan okuyan Cumhurbaşkanı’nı desteklemeye devam edecektir. Allah oyunları bozandır. Tuzakları boşa çıkarandır” diye konuştu. Döngeloğlu’nun vatandaşlarla birlikte ettiği duayla son bulan sohbetin ardından Başkan Usta, ünlü ilahiyatçıya çiçek takdim etti.

Güncelleme Tarihi: 28 Mayıs 2018, 18:18
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153