banner171

Özel Gaziosmanpaşa Hastanesi yeni binasının temelini attı.

Temel atma töreni Gaziosmanpaşa Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Hayta, Yönetim Kurulu Üyesi Genel Koordinatör Dr. Sedat Azak, Yönetim Kurulu Üyesi Süleyman Bahat, hekimler, hastane yöneticileri ve çalışanları ile hep birlikte gerçekleşti.

Özel Gaziosmanpaşa Hastanesi yeni binasının temelini attı.

Temel atma töreni Gaziosmanpaşa Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Hayta, Yönetim Kurulu Üyesi Genel Koordinatör Dr. Sedat Azak, Yönetim Kurulu Üyesi Süleyman Bahat, hekimler, hastane yöneticileri ve çalışanları ile hep birlikte gerçekleşti.


Mustafa Hayta törende şu an üniversitenin de temelinin attıklarını, 2012 yılının yazında binanın inşaatının tamamlanacağı ve faaliyete geçeceği müjdesini verdi.

Mustafa Hayta; şu ana dek Gaziosmanpaşa İlçesine getirdikleri yeniliklerle öncülük eden Gaziosmanpaşa Hastanesi'nin, yeni binasıyla da farklılıklara yer vereceğini  ve yeni açılacak bölümleriyle öncülüğe devam edecekleri söyledi.

Hayta ayrıca tüm çalışanlarına ve halkımıza vermiş olduğu destekten dolayı teşekkür edip hayırlı olması temennisinde bulundu.

Proje tamamlandığında 50.000 m2'lik kapalı alanla Gaziosmanpaşa Hastanesini Türkiye'nin en önemli sağlık yatırımlarından biri olacak.

gophaber

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153