banner171

PİRDAL “DESTEK MİLLETTEN, HİZMET AK PARTİ’DEN”

Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun katılacağı miting öncesi,Ak Parti Gaziosmanpaşa ilçe başkanı Av.Şahin Pirdal, Gaziosmanpaşa meydanında vatandaşa seslendi.

 Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun katılacağı miting öncesi,Ak Parti Gaziosmanpaşa ilçe başkanı  Av.Şahin Pirdal,  Gaziosmanpaşa meydanında vatandaşa seslendi.

Ak Partiyle birlikte Türkiye umut Ülkesi oldu…

 "Aziz milletimizin desteği sürdükçe AK Parti’nin ülkemize ve şehrimize hizmetleri de artarak devam edecektir. Destek milletten, hizmet AK Parti’den" dedi.

Millet Ak Parti ile kendisini buldu.
"13 yıllık AK Parti iktidarları boyunca sağlıktan eğitime, ekonomiden kültüre, iletişim ve ulaşımdan dünya çapında büyümeye kadar birçok sebepten dolayı halkımız 7 Haziran’da bir kez daha AK Parti diyecektir. 

7 Haziran seçimleri öncesi çalışmalarını aralıksız sürdüren Ak Parti Gaziosmanpaşa ilçe başkanı Av.Şahin Pirdal; 2002 yılından buyana girdiği her seçimlerde Ak partiye destek arttı. Çünkü Kurucu Genel Başbakanımız ve şimdi Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan milleti gibiydi, milletin sesi ve nefesiydi. Ve şimdi Başbakanımız bilge adam, Dünyaya umut olan mazlumlara ses veren Ahmet Davutoğlu aynı yolu sürdürüyor. Bizde peşindeyiz Hocam diyoruz.2 aydır sahadayız Gaziosmanpaşa’da adım atmadık yer, sıkılmadık el, bırakmayacağız Gaziosmanpaşa’da şunu gördük;

Gaziosmanpaşalı hizmetin devamından yana,

İstikrararin devamından yana,

2002 den buyana adalet teşkilatında Tarihi eserlerimizle, Tarihi ortaya çıkarmasında,Havada,Karada,hatta Denizin altında hizmet üretiyoruz.Köprülerle Duble Yollarla,Tünellerle,Marmarayla,Üniversitelerle,Hastanelerle Dünya’nın en büyük Havaalanıyla çalışmalarıyla memleketimizi milletimizi daha güzel şartlarda yaşamını temin etmeye çalışıyoruz,yaptığımız hizmetlerimiz, yapacaklarımızın teminatı olarak devam etmektedir dedi. 

Güncelleme Tarihi: 02 Haziran 2015, 23:17
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153