banner171

Pirdal;Gaziosmanpaşa’da“Bir Olduk Birlik Olduk %51 Oy Aldık”

AK Parti Gaziosmanpaşa İlçe Başkanı Av. Şahin Pirdal, Yerel Medya mensupları ile Paşa Köşkü Konağı’nda düzenlenen kahvaltı programında bir araya geldi.

Pirdal;Gaziosmanpaşa’da“Bir Olduk Birlik Olduk %51 Oy Aldık”
AK Parti Gaziosmanpaşa İlçe Başkanı Şahin Pirdal, 30 Mart 2014 Yerel seçim sürecini değerlendirerek Gaziosmanpaşa İlçe Teşkilatının yapmış olduğu çalışmaları ile ilgili bilgi verdi. 

Yerel medya ile bir araya gelen Ak Parti Gaziosmanpaşa İlçe Başkanı Şahin Pirdal toplantıya, İcra Kurulu Üyelerinden Ayhan Türkü, Adem Önder,Mehmet Akşit, Atıf Kuru, Nurdan Kiraz,Ayfer Onbaşılar ve İsmail Özyiğit ile birlikte katıldı.

Seçim sürecinde bizim görevimiz, Belediye başkan adayımız Hasan Tahsin Usta’yı başkanlığa taşımaktı. 30 Mart Yerel Seçimlerinde Gaziosmanpaşa tarihinin en yüksek oyunu alarak çalışmalarımızın neticesini almış bulunmaktayız. Gaziosmanpaşa’da, öyle bir çalışma yaptık ki hiçbir seçim sürecinde bu gibi bir çalışmanın olduğu kanaatinde değilim, Bizler  Gaziosmanpaşa’da "Bir Olduk Birlik Olduk %51 Oy Aldık” dedi.

AK Parti Gaziosmanpaşa İlçe başkanı Av. Şahin Pirdal, Seçim sürecinde yapılan çalışmaları anlattı, 2.671.000 adet envanteri vatandaşlarımıza dağıttık.Bunların içerisinde “ Çiçek, Broşür, Kitapçık, vb. 3.000 adet pankart astık. 2 ay boyunca ilçe yönetimi ve mahalle teşkilatlarımız gece gündüz demeden özveri ile çalıştılar.
Bu yaptığımız çalışmaları SKM Bilgi işlem komisyonundaki arkadaşlarımız Genel Merkezimizin kontrolünde veri giriş programını kullanarak program türüne göre rapor yaptılar.Bu raporlamalar neticesinde ulaştığımız insan sayısı 1.900.527 kişidir.Bu demek oluyor ki biz Gaziosmanpaşa’da her insana 4 defa ulaşmışız.Bizim burada gerçekleştirdiğimiz program sayısı Gaziosmanpaşa’da 2 aylık süreçte 15.764 tür.

Bunlar 78 cami ziyareti, 17 Spor Kulübü ziyareti, 99 STK ziyareti, 36 Pazar yeri ziyareti, 297 Kahvehane ziyareti, 2136 esnaf ziyareti, vb. olmak üzere toplamda 15.764  programdır.
2 aylık süreçte 7948 yeni üyeyi Ak Parti ailesine kazandırdık. Günlük olarak her mahalle teşkilatı, yönetim üyesi ve sorumlu Meclis üyeleri ile birlikte 2136 ara sokak esnaf ziyareti yaptık. Bunların hepsi günlük raporlamalar sonrası elde edilen verilerdir.  
2009 yılında Ak Parti Gaziosmanpaşa’da %44.34 oy aldık, 2014 yerel seçimlerinde aldığımız oran ise %51.32 dir.Oy oranımızı 2009 yılına göre %7 arttırdık.

AK Parti Gaziosmanpaşa İlçe Başkanı Şahin Pirdal, 30 Mart 2014 yerel seçim sürecinde çalışmalara katılan teşkilat mensuplarına yerel medya aracılığı ile teşekkürlerini iletti. 

Pirdal, “Seçim sürecinde hiçbir karşılık beklemeden, işinden, gücünden, ailesinden ve zamanından fedakarlık yaparak çalışmalara katılan Başta ilçe yönetimimize, meclis üyesi adaylarımıza, Kadın Kollarımıza, Gençlik Kollarımıza, komisyon başkanlarımıza, Komisyon üyelerimize, Mahalle başkanlarımıza, Mahalle yönetiminde olan arkadaşlarımıza, teşkilat mensuplarımıza ve üyelerimize teşekkür ediyorum” dedi.


Güncelleme Tarihi: 21 Nisan 2014, 12:55
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153