banner171

SAADET GENÇLİĞİ ŞEHİTLERİMİZİ UNUTMADI

Saadet Partisi Gaziosmanpaşa İlçe Gençlik Kolları tarafından Pazar günü “Çanakkale” konulu fikir duvarı programı düzenlendi.

SAADET GENÇLİĞİ ŞEHİTLERİMİZİ UNUTMADI

Gaziosmanpaşa meydan da  açılan fikir duvarı vatandaştan yoğun ilgi gördü. Program Kuran-ı kerim tilaveti ve basın açıklamasıyla başladı. Ayrıca Çanakkale ile ilgili bilgilendirme broşürleri ve 1000 adet milli Gazete  vc dağıtımı yapıldı.

Saadet Partisi Gaziosmanpaşa Gençlik Kolları tarafından organize edilen yeni bir proje ilgi uyandırdı. Fikir Duvarı adını verdikleri yeni proje ile Saadet Gençliği, gençlere ulaşmayı hedefliyor. Bu kapsamda ortaya koydukları Fikir Duvarı Projesi ile birlikte gençler sorunlarını sosyal medyanın yanı sıra Fikir Duvarı’nda da paylaşıyor.

Fikir Duvarı çalışmasının amacından bahseden  Gençlik Kolları Başkanı Celal Özman  “Fikir Duvarı, vatandaşın istek, görüş ve önerilerini dert ya da eleştirisini paylaştıkları bir platformdur. Her ay belirli bir konuyu ele alacağımız bu çalışmada bu ayın konusunu Çanakkale şehitlerimize ithaf ettik. Bu çalışma ile birlikte hem teşkilat mensuplarımız sahaya inerek vatandaşlarımızla temas kuruyor.” diye konuştu.
3.jpg görüntüleniyor
Programda Saadet Partisi Gaziosmanpaşa  İlçe Başkanı Recep Polat da konuşma yaptı. Konuşmasında “Dün omuz omuza vererek vatanı, milleti, devleti ve hürriyeti için mücadele edip şehit düşenlerin, bugün çocuklarını çeşitli fitnelerle bölüp parçalamaya uğraşanlara en ibretli cevap Çanakkale destanında saklıdır” dedi.

Saadet Gençliği Bir İlke Daha İmza Atarak Yeni Bir Uygulamaya Başlattı.
Uygulamaları ve projeleri ile kendinden sıkça söz ettiren Saadet Partisi Gaziosmanpaşa İlçe Gençlik Kolları yine bir ilke daha imza attı. Çalışmaları ile diğer siyasi parti gençlik örgütlerinin bir adım önüne geçen Saadet Gençliği’nin son projesi Fikir Duvarı’nın her ay çeşitli başlıklarla devam edeceği belirtildi.

Güncelleme Tarihi: 24 Mart 2015, 00:28
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153