banner171

Şafak Okullarının Düzenlemiş Olduğu Engelsiz Futsal Müsabakası Renkli Görüntülere Sahne oldu

Gaziosmanpaşa’da engelliler için farkındalık oluşturmak amacıyla düzenlenen ’engelsiz’ futsal maçı renkli görüntülere sahne oldu. Eğlence dolu dakikaların yaşandığı maça iki takım oyuncuları da “Hayatı paylaşmak için engel yok “ sloganıyla çıktı.

Şafak Okullarının Düzenlemiş Olduğu Engelsiz Futsal Müsabakası Renkli Görüntülere Sahne oldu
Şafak Okullarının farkındalık oluşturmak amacı ile organize ettiği Engelsiz Futsal Müsabakası renkli görüntülere sahne oldu. Şafak Okulları öğrencileri tarafından doldurulan tribünlerde tezahüratlar, bayraklar, kareografiler ve marşlar izleyenlere duygulu anlar yaşattı. 
Şafak Okulları Yönetim Kurulu Başkanı Sayın İsmail Şatıroğlu'nun da katıldığı bu büyük organizasyona her iki takımda "Hayatı Paylaşmak İçin Engel Yok" sloganı ile çıktı.

Şatıroğlu: "3 aralık Dünya Engelliler Gününde engelleri kaldırma adına Şafak Okulları olarak düzenlemiş olduğumuz bu organizasyon bizleri ziyadesi ile mutlu etti. Organizasyonlar hiçbir zaman son bulmayacak, Şafak Okulları ailesi olarak her türlü sosyal projede en iyi şekilde liderlik yapacağız." dedi. 
Şafak Okulları yönetim kurulu başkanı İsmail Şatıroğlu,müsabaka sonunda futbolcu kardeşlerimize madalya ve kupa takdimi de yaptı. 

Güncelleme Tarihi: 03 Aralık 2018, 11:19
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153