banner171

Seçim Öncesi AK Parti’den CHP’ye Ziyaret

AK Parti Gaziosmanpaşa teşkilatı CHP Gaziosmanpaşa Teşkilatına 1 Kasım’da yapılacak olan seçimler öncesinde ziyarette bulundu.

Seçim Öncesi AK Parti’den CHP’ye Ziyaret
 AK Parti İlçe Başkanı Av.Şahin Pirdal ve Ak Parti Gaziosmanpaşa kadın kolları başkanı Zeynep Vurmaz Yiğit ve Kademe Başkanları,Murat Atbakıcı,Müge Leblebici,Erdem Kılıç,Recep Aslıyüksek,Tuncer Önder,Fatih Kaplan,Osman Gürel, CHP Gaziosmanpaşa İlçe Başkanı Av. Seyit Hasan Ömür’ü makamında ziyaret etti.

Ziyarette açıklamalarda bulunan AK Parti Gaziosmanpaşa İlçe başkanı Şahin Pirdal, Demokrasinin önemli eşiklerinden birisi olan seçimlere giderken başarılar dilemek istedik. Seçim atmosferinde Gaziosmanpaşa’ya  yakışan, bu güne kadar var olan, bundan sonra da var olması gereken toplumsal uzlaşı için buradayız. Siyasal partiler arasındaki diyalog zeminini devam ettirmek için mükellefiz. Seçim atmosferinin bize, siyasi partimize ve Gaziosmanpaşa’mıza uygun bir süreç geçirmemizi diliyorum. Birbirimizi ziyaret etmemiz, birbirimizi daha iyi anlayabilmemiz, ola ki bir sıkıntıda yan yana gelerek akıl birliği yapabilmek ve çözebilmek kolaylığı getirir. Diğer partilere de ziyaretler gerçekleştireceğiz” dedi.




CHP İlçe Başkanı Av. Seyit Hasan Ömür ise, ziyaretten duyduğu memnuniyet dile getirerek, “ Başkan Pirdal’a ve yönetim kurulu üyelerine hoş geldiniz, diyorum. Bizleri ziyaretiniz çok mutlu etti dedi.

Güncelleme Tarihi: 01 Eylül 2015, 00:55
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153