banner171

SEDAT BALKANLI TESİSLERİ HUMMALI BİR ÇALIŞMAYLA RESTORE EDİLİYOR.

Gaziosmanpaşaspor kulübüne tahsis edilen Sedat Balkanlı tesisleri Gaziosmanpaşa Belediyesi tarafından hummalı bir çalışmayla restore ediliyor.

SEDAT BALKANLI TESİSLERİ HUMMALI BİR ÇALIŞMAYLA RESTORE EDİLİYOR.
Betonlaşan zemini sökülerek yerine yeni bir sentetik saha yapma çalışmalarına başlandı.

1 ay içerisinde tamamlanması planlanan çalışmalar kapsamında, zeminin üzerine çakıl, ince kum ve keçe tabakaları eklenecek. Böylelikle sentetik zeminin altındaki esneklik artırılmış olacak.Kulüp tesislerinde ise yatakhane, yemekhane, konferans salonu, serbest zaman değerlendirme alanı, antrenör ve idari birim ofisleri ve kafeterya yer alıyor. Yapılan çalışmaları büyük bir sevinçle takip eden Başkan Ömer Güler, zor bir süreçten geçtiklerini belirterek “Yuvamız yok sayın belediye başkanı Hasan Tahsin Usta öncülükle tesisleşme yönünden bize destek veriyor.

Sedat Balkanlı Tesislerimiz yenileniyor. Bittiği zaman muhteşem bir tesis olacak. Kulüp adına bir takım gelirlerimiz olacak. 1 aylık süreçte burası spora ve sağlığa uygun bir hale gelecek. Alt yapıdan oyuncu çıkması ve başarı gelmesi için fiziksel eksikliklerimizin giderilmesi olacak Bu geçiş döneminde biraz sıkıntılar olacak ama bunlara katlanmaya değer. Ayrıca Sedat Balkanlı tesisleri için reklam Panoları çalışmalarımıza başlayacağız. Ayrıca bazı firmalarla sponsorluk arayışlarımız sürüyor. Belediye Başkanımız Hasan Tahsin Usta yeniden profesyonel lige çıkmamız için kulübümüze her türlü desteği vereceğini ifade etti. Ayrıca başkan Usta Hidayet Türkoglu,Esenler ve cebeci statlarını bizlere tahsisi etti. Ancak biz yakın olduğu için Yıldıztabya stadını tercih ettik.




Güncelleme Tarihi: 03 Ağustos 2017, 13:35
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153