banner171

Sedat Balkanlıyı Rahmetle Anıyoruz...!

Türkiye'nin gelmiş geçmiş en büyük Futbolcularından biri olan ve Gaziosmanpaşaspor'un yetiştirdiği Milli Futbolcu Sedat Balkanlı'nın bugün ölüm yıl dönümü...

Sedat Balkanlıyı Rahmetle Anıyoruz...!
 Türkiye'nin gelmiş geçmiş en büyük Futbolcularından biri olan ve  Gaziosmanpaşaspor'un yetiştirdiği Milli Futbolcu Sedat Balkanlı'nın bugün ölüm yıl dönümü... 

Sedat Balkanlı, futbola Gaziosmanpaşaspor'da başladı.

Sedat Balkanlı, (D. 15 Ocak 1965, Ö. 29 Nisan 2009) Gaziosmanpaşa, Konyaspor, Bursaspor, Galatasaray, Eskişehirspor ve Fenerbahçe’de oynamış, Defans oyuncusu olmasına rağmen kritik maçlarda attığı kafa golleriyle “altın kafa” lâkabını almış futbolcu.

 ABD'de yapılan araştırmalar sonucunda, milyonda bir görülen ALS hastalığına yakalandığı ortaya çıktı. Önce konuşması, sonra yürümesi, ardından da gözleri hariç tüm organları çalışmaz hale gelen Sedat Balkanlı, suni solunum cihazına bağlıydı ve hareket edemiyordu.
Eşi Şükran Balkanlı ile alfabe yardımıyla iletişim kurabiliyordu.

1997 yılında milyonda bir görülen ALS hastalığına yakalanan Sedat Balkanlı, doktorların tedavisi olmayan ilerleyici sinir hastalığıyla 2 yıl yaşayabileceğini söylemesine rağmen 12 yıl mücadele etmekten vazgeçmedi.Sedat Balkanlı 29 Nisan 2009 Çarşamba günü kaldırıldığı Amerikan Hastanesi’nde vefat etti.

29 Nisan 2009 yılında aramızdan ayrılan Sedat Balkanlıyı Gphaber Ailesi olarak Rahmetle anıyoruz.

Ak Parti Gaziosmanpaşa İlçe Başkanı Av.Şahin Pirdal'ın Sosyal Medya ÜZereinden Mesaji

Güncelleme Tarihi: 30 Nisan 2016, 00:26
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153