banner171

Şehit Yakınları ve Gaziler Gaziosmanpaşa`da Bir Araya Geldi

Şehit Yakınları ve Gaziler Gaziosmanpaşa`da Bir Araya Geldi

Şehit Yakınları ve Gaziler Gaziosmanpaşa`da Bir Araya Geldi
 Gaziosmanpaşa Belediyesi, Ramazan ayının 24. gününde şehit yakınları ve gazileri iftar sofrasında bir araya getirdi. Programa İstanbul Milletvekili Ekrem Erdem, Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, meclis üyeleri, ilçe protokolü ve 500 şehit ailesi ile gaziler katıldı.
Gaziosmanpaşa Belediyesi tarafından Gopark Grand Salon'da 500'e yakın şehit ve gazi ailesine iftar yemeği verildi. Ramazan ayı programları kapsamında verilen iftara 15 Temmuz hain darbe girişiminde şehit ve gazi olanların yakınları da katıldı. 

İftar yemeğine katılan Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, masaları tek tek dolaştı, şehit ve gazilerin yakınlarıyla sohbet etti ve onlarla hatıra fotoğrafı çektirdi. Ailelerle tek tek ilgilenen Usta, şehit ve gazi yakınlarıyla birlikte olmanın heyecanını dile getirdi.

Program, Kur'an tilevetiyle başladı. Daha sonra konuşma yapan Başkan Usta, ''Ülkemizi gururla temsil eden ve bu uğurda hiç tereddüt etmeden geçmişten bugüne kadar canını feda eden şehitlerimizin aileleri ve gazilerimizle bir aradayız. Bu iftar programına iştirak eden Kore gazilerimiz, Kıbrıs gazilerimiz, 15 Temmuz gazilerimiz olmak üzere tüm gazilerimiz ve ailelerine, şehit yakınlarına teşekkür ederim. Bu birliktelikleri kaynaşma, konuşma, sohbet etme, dertlerimizi paylaşma açısından önemli buluyoruz. Başta 15 temmuz şehitlerimiz olmak üzere tüm şehitlerimizi rahmetle yad ediyor, gazilerimize de şifalar ve sağlıklı hayatlar temenni ediyorum'' diye konuştu. Şehit ve gazi yakınlarının, yaklaşan kadir gecesini de tebrik eden Usta, ''Her gününüzün kadir gecesinin bereketiyle dolu olmasını temenni ediyorum'' dedi.

Başkan Usta'nın konuşmalarının ardından İstanbul Milletvekili Ekrem Erdem de şehit ve gazilerin yakınlarına seslenerek ''Sizler özel insanlarsınız. Bayrakları bayrak yapan üstündeki kandır. Bayrağı anlamlı hale getiren sizin çocuklarınızın, kardeşlerinizin kanlarıdır. Vatanı vatan yapan, şehitlerimiz ve gazilerimizdir'' diye konuştu.

Güncelleme Tarihi: 20 Haziran 2017, 00:07
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153