banner171

Sizce Ak parti Gaziosmanpaşa'da İlçe başkanı kim olsun?

Ak Parti Gaziosmanpaşa İlçe Başkanlığı için adaylık dönemi çalışmalarını sürdürdüğü şu günlerde bir ankette Gphaber.com olarak sanal bir anket düzenliyoruz.

Sizce Ak parti Gaziosmanpaşa'da İlçe başkanı  kim olsun?

 Ak Parti Gaziosmanpaşa İlçe Başkanı Av.Şahin Pirdal ile birlikte İstanbul’da 25 ilçe başkanı tekrardan aday gösterilmeyecek. Aday gösterimeyecek ilçe başkanları Mart ayında yapılacak olan ilçe kongrelerine kadar göreve devam edecek, kongrede ise bayrağı yeni isimlere devredecekler...

Gphaber.com olarak sanal bir anket düzenliyoruz. 

Ankete Her Kullanıcı bir oy kullana bilmektedir. Sonuçlar şeffaf bir şekilde anlık takip edile bilmekte olup anket bir hafta boyunca oykullanımına acık olacağını belirtiriz.  Ankete Sağ alanda Yer Alan Anket bölümünden katıla bilirsiniz.




Güncelleme Tarihi: 07 Mart 2018, 14:43
YORUM EKLE
YORUMLAR
av Tuncay önder
av Tuncay önder - 3 yıl Önce

gerçek samimi ve dürüst olduğu için

Hüseyin Yaşar Demir
Hüseyin Yaşar Demir - 5 yıl Önce

hüseyin yaşar demiri görmek istiyoruz

Hüseyin yaşar demir
Hüseyin yaşar demir - 5 yıl Önce

çünkü bakış açısını ahlakını hedefini bildiğimiz,milletimizin maddi ve manevi haklarına sahip çıkacağına tam kanaat ettigimiz, çok uygun bir başkan adayıdır. tam destek vermenizi tavsiye ederim.

Artık Halktan Birisi Olsun
Artık Halktan Birisi Olsun - 5 yıl Önce

hüseyin yaşar demir i belediye başkanımız olarak görmek istiyoruz

Murat
Murat - 6 yıl Önce

mustafa sultan türk başkan adayımız.

Zubeyde
Zubeyde - 6 yıl Önce

mustafa sultan türk

Nebiye çarkçı
Nebiye çarkçı - 6 yıl Önce

mustafa sultan türk

Ayhan aktaş
Ayhan aktaş - 6 yıl Önce

öncelikli yorum halkın içinden sokagı bilen ve partinin çıraklıgını ve kalfalıgında çalışmış dürüst saygın bir arkadaşın gelmesi ilçenin ve halkın aynı zamanda partinin menfaatidir şahsen adayların hepside iyidir belki tanımam ama gördügüm işittigim ve çalışmalarını begendigim kibiriz ve dürüst aday adayı olarak şahsım mustafa sultantürk olmadı ilçeye ayrı bir birleştiricî ve uzlaştırıcı olacagı kanaatindeyim ilçede ysşayan halkında sevdîgi muteber bîr şahsiyettir başarılar dilerim . ayhan aktaş


SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153