banner171

'Sonra Görüşürüz' Diyerek Kaçan Hırsızlar Yakalandı

Eyüp ve Gaziosmanpaşa'da kuyumculardan altın bilezikleri çaldıktan sonra, kuyumcuya 'Sonra görüşürüz" diyerek kaçan şüpheli yakalandı.

'Sonra Görüşürüz' Diyerek Kaçan Hırsızlar Yakalandı
 Eyüp ve Gaziosmanpaşa'da müşteri gibi girdiği kuyumculardan altın bilezikleri bakacağını söyleyerek vitrinden indirten, daha sonra kuyumcuya 'Sonra görüşürüz" diyerek kapıda bekleyen motorsikletle kaçan şüpheli arkadaşı ile birlikte polis tarafından yakalandı.
GÜVENLİK KAMERALARI GÖRÜNTÜLEDİ

Eyüp'te bulunan bir kuyumcuda 5 Temmuz 2015 tarihinde meydana gelen olayda şüpheliler altın alacaklarını söyleyerek müşteri gibi içeri girdi. Güvenlik kameraları tarafından görüntülenen olay sırasında şüpheli sözde vitrindeki bir bileziği çok beğendiğini söyleyerek kuyumcudan onu çıkarmasını istedi.

"SONRA GÖRÜŞÜRÜZ" DİYEREK KAÇTI

İndirilen bilezikleri eline alan şüpheli kuyumcuya 'Sonra görüşürüz" diyerek bir anda arkasını dönüp kapıdan hızla dışarı çıktı. Kuyumcunun şaşkın bakışları arasında şüpheli kendisini motosikletle dışarıda bekleyen arkadaşıyla birlikte kaçtı.

7 Temmuz 2015 tarihinde Gaziosmanpaşa, Kazım Karabekir mahallesindeki bir kuyumcuda aynı yöntemle bir hırsızlık olayı daha gerçekleşti.

POLİSLER KISA SÜREDE KİMLİKLERİNİ BELİRLEDİ

Olaylarla ilgili başlatılan soruşturmada polis kısa sürede şüphelilerin kimliklerini belirledi. Şüphelilerden önce kuyumcuya girerek hırsızlık yapan Tayfun T. (22) gözaltına alındı. Polis daha sonra Tayfun T.'yi motosikletiyle kaçıran İlhan Ş. (33)'ü yakalamak için operasyon başlatıldı.

MOTOSİKLETLE EYÜP'TEN SARIYER'E KADAR KAÇTI

Polisleri görünce motosikletine binerek kaçmaya başlayan İlhan Ş. Eyüp'ten Sarıyer'e kadar polisten kaçtı. Burada motosikletini bırakarak yaya olarak kaçmaya başlayan İlhan Ş. gözaltına alındı.

BİLEZİKLERİ TELEVİZYON SEHPASININ ALTINA SAKLAMIŞ

Şüphelinin evinde yapılan aramada televizyonun sehpasının altına gizlenmiş altındaki 78 gram ağırlığında 4 adet bilezik ile bir adet kuru sıkı tabanca bulundu.

POLİS TARAFINDAN 20 KEZ YAKALANMIŞ

İlhan Ş.'nin daha önceden hırsızlık, oto hırsızlığı gibi suçlardan 20 kez polis tarafından yakalandığı ortaya çıktı.

ŞÜPHELİLER TUTUKLANDI

Yapılan soruşturmada aynı yöntemi izleyen şüphelilerin bir çok kuyumcudan altın bilezik çaldıkları tespit edildi. Adliyeye gönderilen şüpheliler tutuklandı.

Güncelleme Tarihi: 02 Ağustos 2015, 02:11
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153