banner171

Sultangazi'de çatışma: 2 ölü 1 yaralı

Sultangazi'de çatışma: 2 ölü 1 yaralı

Sultangazi'de çatışma: 2 ölü 1 yaralı
Sultangazi'de terör örgütü DHKP-C üyeleri, uyuşturucu sattığı gerekçesiyle aradıkları bir kişinin kardeşi ile beraberinde bulunan arkadaşına pompalı tüfekle ateş açtı. Gençlerden bir öldü diğeri ağır yaralandı. Saldırganların kaçarken açtıkları rasgele ateş evine gitmek isteyen liselinin de ölümüne neden oldu. Polis, kaçan terör örgütü üyelerini ararken dün aynı mahallede bir duvar dibinde 5 pompalı tüfek ile bir tabanca buldu.


AĞABEYİNE KAÇ DEDİ, ARKADAŞLARIYLA VURULDU
İstanbul Sultangazi Zübeyde Hanım Mahallesi'nde önceki akşam saat 22.00 sıralarında yaşanan olay iddiaya göre şöyle gelişti:

Terör örgütü DHKP-C'li bir grup, yüzleri maskeli elleri silahlı olarak Çelik Ailesi'nin oturduğu evin önüne geldi. Uyuşturucu sattığı gerekçesiyle ailenin büyük oğlunu arayan örgüt üyelerinin karşısına Mehmet Çelik çıktı. Ağabeyini kaçması için uyaran genç ile beraberinde bulunan arkadaşı Mustafa Ürek'i örgüt üyeleri ellerindeki silahlarla kurşun yağmuruna tuttu. Saldırganlar daha sonra ellerindeki silahları rastgele ateşledi. Bu sırada aynı sokaktaki evine gitmek isteyen Mehmet Emin Akgül de vuruldu. Mehmet Çelik ile Mehmet Emin Akgül olay yerinde can verirken, Mustafa Ürek ağır yaralandı. 5 kişi oldukları belirlenen saldırganlar ise kaçtı.
Gazi Mahallesi'nde Çatışma: 2 Ölü
DUVAR DİBİNDE
İhbar üzerine mahalleye çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Olay yeri inceleme ekipleri yaptıkları araştırmalarda çok sayıda boş kovan buldu. Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince yürütülen soruşturmada dün ise aynı mahallede bulunan 1260 Sokak'taki bir duvar dibinde kot pantalon ve montlar ile 5 adet pompalı tüfek ve bir tabanca bulundu. Polis saldırıyla ilgili araştırmalarını çok yönlü sürdürürken bulunan silahların olayda kullanılıp kullanılmadığı kriminal laboratuvarda yapılacak inceleme ile belirlenecek.

LİSELİ RASTGELE AÇILAN ATEŞ İLE ÖLDÜ
Saldırıda ölen gençlerden Mehmet Emin Akgül'ün Şişli Endüstri Meslek Lisesi son sınıf öğrencisi olduğu, bir bankada staj yaptığı öğrenildi. Talihsiz gencin evine gitmek isterken saldırganlar tarafından rastgele açılan ateş sonucu vurulduğu belirlendi. Akgül dün Hediye Hanım Camii'nde ikindi namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi.


Güncelleme Tarihi: 24 Şubat 2015, 17:57
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153