banner171

Suriye'ye Yardım Tırları Gaziosmanpaşa'dan Dualarla Uğurlandı

Bayırbucak Türkmenlerine gidecek yardım TIR'ları dualarla uğurlandı

Suriye'ye Yardım Tırları Gaziosmanpaşa'dan Dualarla Uğurlandı
 Suriye’de Esad ve Rus güçleri tarafından zulmedilen Bayır-Bucak Türkmenleri için Ak Parti Gaziosmanpaşa İlçe başkanlığı  ve İHH tarafından düzenlenen yardım kampanyasında toplanan yardım malzemesi dualarla  uğurlandı.

İlçe başkanlığı öncülüğünde ve İHH işbirliğinde toplanan yardım malzemeleri Cuma namazı sonrası merkez Camiinin önünden dualarla uğurlandı. “Kardeşlik Vakfı” yardım malzemesi taşıyan  TIR’ın uğurlanması için düzenlenen törene, Ak Parti Gaziosmanpaşa İlçe başkanı Av.Şahin Pirdal,Gaziosmanpaşa Belediye başkanı Hasan Tahsin Usta,Meclis Üyeleri,Başkan yardımcıları,Kadın Kolları Başkanı Zeynep Vurmaz Yiğit,Gençlik Kolları Başkanı Eray Karadeniz ve çok sayıda vatandaşlar katıldı.

Ak Parti Gaziosmanpaşa İlçe başkanı Şahin Pirdal,"Suriye'de bir tarafta savaş, bir tarafta kıtlık, bir tarafta soğuk, soğuktan donan çocuklar var. “İnsanlığı yok edici bir zehir olan vahşete, zulme karşı Merhametle bir panzehir olarak Gaziosmanpaşalı kardeşlerimizin panzehirini o coğrafyadaki zulüm altındaki, bombalarla hergün yüzlerce sivilin katledildiği, bebeklerin parçalandığı o coğrafyadaki kardeşlerimize merhamet elini uzatmak için toplanmış bulunuyoruz.  “Bu arkamızda gördüğünüz TIR’ın içinde Allah’ın rızası yüklü. Allah’ın sevgisi yüklü. Biz bunu Kadın Kollarımızla Gençlik Kollarımızla ve Gaziosmanpaşa Belediyesi ile çok güzel bir şekilde başardık.Bu anlamda emeği geçen herkese canı gönülden teşekkür ediyoruz dedi.


Düzenlenen törende son olarak konuşma yapan Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta; kardeşliğin her şeyini  paylaşmak olduğuna vurgu yaparak, “İşte kardeşlik budur. Biz bu kadar TIR ile kardeşliğimizi Bayırbucak ile paylaşıyoruz. Bu yardım ne ilk nede son olacak. Orada soydaşlarımıza yapılan zulüm sürdükçe biz de yardımlarımıza devam edeceğiz. Çanakkale nasıl geçilmediyse Bayırbucak’da geçilmeyecektir. Yardımseverliğin yaygın olduğu ilçede kısa bir süre içerisinde bu yardımlar toplandı. Bu nedenle değerli Gaziosmanpaşalı kardeşlerimize teşekkür ediyorum. Kardeşlerimize yardımlarımız bundan sonra ki dönemde de devam edecek dedi.



Güncelleme Tarihi: 29 Ocak 2016, 16:08
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153