banner171

Temiz Gelecek İçin Temiz Su

Gaziosmanpaşa Belediyesi, kamu sağlığına yönelik koruyucu çalışmalarını, 20 Mayıs – 20 Haziran tarihleri arasında ilçedeki 36 cami, 35 okul ve belediye hizmet binalarının su depolarını temizleyerek sürdürdü.

Temiz Gelecek İçin Temiz Su

Gaziosmanpaşa Belediyesi, kamu sağlığına yönelik koruyucu çalışmalarını, 20 Mayıs – 20 Haziran tarihleri arasında ilçedeki 36 cami, 35 okul ve belediye hizmet binalarının su depolarını temizleyerek sürdürdü. GOP Belediyesi toplam 126 tonluk depoların temizliğini gerçekleştirdiği çalışmalar sonucu; ilçe genelindeki öğrencilerin ve halkımızın sulardan kaynaklanan hastalıklara karşı korunmasında önemli bir adım attı. Yetkililer su depolarının temizlenmemesi halinde; başta tifo ve Hepatit A olmak üzere bakteriyel ve parazit kaynaklı hastalıklara davetiye çıkarıldığını belirtiyorlar.

Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Dr. Erhan Erol, çalışmalarla ilgili olarak yaptığı açıklamada; yerel yönetim olarak halk sağlığı konusunda yapılan çalışmaların önemine dikkat çekerek, “Su depolarının  belirli periyotlarda temizlenmesi koruyucu halk sağlığı konusunda önemli bir tedbir olarak başı çekiyor. Belediye olarak depoların temizlik takvimini oluşturduk  ve çalışmalarımızı Kasım ayında da tekrarlayarak hızla sonuçlandıracağız” dedi.


YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153