banner171

TÜRKİYE AVRUPA VE DÜNYA ŞAMPİYONLARI ŞAFAK OKULLARINDAN

Şafak Okulları yönetim kurulu başkanı İsmail Şatıroğlu ;Şampiyon olarak büyük bir başarıya imza atan Gaziosmanpaşa’yı Okulumuzu temsil eden öğrencimizin tebrik eder şampiyonlukla ayrılmanın gururunu yaşıyoruz dedi.

TÜRKİYE AVRUPA VE DÜNYA ŞAMPİYONLARI ŞAFAK OKULLARINDAN

Şafak Okulları yönetim kurulu başkanı İsmail Şatıroğlu ; 2017-2018 eğitim öğretim yılında liseler arası Judo 66 kg’da Türkiye birincisi Mihraç AKKUŞ ve yine Judo da 60 kg’da Türkiye birincisi Salih YILDIZ, gösterdikleri başarıyla gurur kaynağımız oldu.Ayrıca Avrupa ve Dünya şampiyonluklarına sahip olan sporcularımız hem okullarına hem de ilçemize onurlu bir galibiyet getirmişlerdir.

Bununla birlikte başarıdan başarıya koşan "Şafak Okulları" Taekwondo 48 kg’da Bilal KÜSKÜ, Türkiye birincisi, 55 kg’da, Ömer Yasin ORHAN, Türkiye üçüncüsü, güreşte 50 kg’da, Serdar SUCU Türkiye ikincisi olarak,başarılarımıza bir yenisini daha eklemişlerdir. Ayrıca Mısır’da yapılan Taekwondo Dünya şampiyonasında 53 KG’DA Mahmut KÜSKÜ Dünya ikincisi, Ahmet TİMAGUR 65 kg’da Dünya üçüncüsü olarak bizlere bu haklı gururu yaşatmışlardır.

 Şatıroğlu ;Şampiyon olarak büyük bir başarıya imza atan Gaziosmanpaşa’yı Okulumuzu temsil eden öğrencimizin tebrik eder şampiyonlukla ayrılmanın gururunu yaşıyoruz dedi. 

Güncelleme Tarihi: 03 Mayıs 2018, 15:27
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153