banner171

Uğur Arslan Gaziosmanpaşalılarla Buluştu

Gaziosmanpaşa Belediyesi, ilçenin her mahallesinde Gönül Sofraları kurmaya devam ediyor. Avrupa Konutları’nda kurulan iftar sofrası geniş bir vatandaş topluluğu katılırken, RTE Gençlik Parkı’ndaki etkinlikte sanatçı Uğur Arslan okuduğu şiirlerle gönüllere hitap etti.

Uğur Arslan Gaziosmanpaşalılarla Buluştu
 Gaziosmanpaşa Belediyesi tarafından Avrupa Konutları’nda geniş katılımlı bir Gönül Sofrası kurdu. Vatandaşlarla birlikte iftar açan Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, burada masaları tek tek gezerek isteyenlerle fotoğraf çektirdi. Başkan Usta, burada yaptığı konuşmada “Ramazan dargınlığın barıştığı, kardeşliğin, dostluğun gelişmesinde çok büyük bir etken. Ramazan sadece ibadet değil, aynı zamanda maneviyatın arttığı bir ay. Bir söz var; ‘İster sultan ol, ister Süleyman. Ölünce ne adın kalıyor ne havan. İnsana baki olarak kalan, iki tane söyle konuşulan kelam.’ İşte burada bunu yapmaya çalışıyor, muhabbetimizi artırmak için uğraşıyoruz. Sizlerin bizi yalnız bırakmamanız bizi mutlu ediyor.” dedi. Başkan Usta’nın ikinci durağı Kadın Koordinasyon Merkezi tarafından verilen programı oldu. Yoğun geçen iftar programlarında son durak ise Mevlana Mahallesi Pembe Konutlar’da vatandaşlar tarafından kurulan iftar sofrası oldu.
Gaziosmanpaşa Belediyesi’nin Recep Tayyip Erdoğan Gençlik Parkı’ndaki etkinlik alanının dün akşamki konuğu ise sanatçı ve TV programcısı Uğur Arslan oldu. Başkan Usta’nın da beğeniyle izlediği programda Uğur Arslan okuduğu şiirlerle izleyicilerin gönüllerine hitap etti. Programın ardından Başkan Usta, Uğur Arslan’a bir plaket hediye etti. 

Güncelleme Tarihi: 05 Temmuz 2015, 03:55
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153