banner171

Üründü Son Yolculuğuna Uğurlandı

Üründü İnşaatın Yönetim Kurulu Üyesi, Mehmet Üründü’nün,ani vefatı yakınlarını ve sevenlerini şaşkınlığa iterken bir o kadarda üzüntüye boğdu.

Üründü Son Yolculuğuna Uğurlandı
 Ak Parti Gaziosmanpaşa eski Yönetim kurulu üyesi ve Gaziosmanpaşa Kas-der şube Başkanı Bahattin ve Mustafa Üründü’nün  kardeşi Mehmet Üründü (34)  hayatını kaybetti.

Mehmet Üründü’nün cenazesi Mevlana Mahallesi Hayırlıoğlu Camisi’nde öğle vakti kılınan namazın ardından Yeşilpınar Mezarlığı'nda toprağa verildi.
Gaziosmanpaşa’nın Sevilen ve sayılan İş Adamlarından Üründü İnşaatın Yönetim Kurulu Üyesi, geçirdiği trafik kazasında  hayatını kaybeden Mehmet Üründü, son yolculuğuna uğurlandı.
Cenazesine; Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay, Ak parti Gaziosmanpaşa İlçe Başkanı Av. Şahin Pirdal, Gaziosmanpaşa eski  İlçe başkanı İsmail Ergüneş,Gaziosmanpaşa eski gençlik kolları başkanı Tuncay Topcu, STK başkanları ailesi, yakınları ve çok sayıda sevenleri katıldı.

Cenazesine yetişemeyen ve  her zaman hemşehrilerinin yanında olan MHP İstanbul Milletvekili Murat Başesgioğlu,Üründü ailesini taziye ziyaretinde bulundu.


GpHaber Olarak Merhuma Allah’tan Rahmet, Üründü Ailesine ve  tüm sevenlerine, başsağlığı ve sabır dileriz. 

Güncelleme Tarihi: 29 Mart 2015, 21:22
YORUM EKLE
YORUMLAR
tamer kılıçer
tamer kılıçer - 9 yıl Önce

askerlik arkadasima allah tan rahmet yakinlarina bassagligi dilerim

Cengiz GÜREKİN POLİS HATAY
Cengiz GÜREKİN POLİS HATAY - 9 yıl Önce

çok değerli̇ kardeşi̇m dostum memet üründü nün elim bir trafik kazasında kaybetmenin derin üzüntüsü içerisindeyim.cenazesine katılamadığından dolayı ayrıca üzüntü içerisindeyim.kederli ailesine ,yakınlarına ve tüm doslarına başsağlığı dilerim.allah rahmet eylesi̇n,mekani cennet olsun.ami̇n

resul alp
resul alp - 9 yıl Önce

allah rahmet eylesin ailesi ve sevenlerinin başı sağ olsun cenabı allahım sabırlıklar versin

Nazım ALTINTAŞ
Nazım ALTINTAŞ - 9 yıl Önce

allah eylesin mekani cennet olsun

Yaşar BOSTANCI
Yaşar BOSTANCI - 9 yıl Önce

Mehmet ÜRÜNDÜ Bey'in vefatını büyük üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayım Merhuma Allahtan Rahmet, Sevenlerine ve Ailesine Başsağlığı dilerim Allah rahmet eylesin

SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153