banner171

Yeni bir zafer kazanmak için mazeret yok!

AK Parti Gaziosmanpaşa ilçe teşkilatı yaklaşan yerel seçimler dolayısıyla tüm kademeleri içine alan bir motivasyon semineri düzenledi. Seminerin ana teması; “31 Mart’ta yeni bir zafer için mazeret yok.”

Yeni bir zafer kazanmak için mazeret yok!

AK Parti Gaziosmanpaşa İlçe Başkanı Serkan Acar’ın ev sahipliğinde Belediye Kültür Merkezi’nde bir eğitim semineri düzenlendi. Gençlik Kolları Başkanı Yavuz Yılmaz, Kadın Kolları Başkanı Zeynep Vurmaz Yiğit ve Üç kademe yönetim kurulu üyelerinin tamamının katıldığı eğitim seminerini konusunda ülkemizin en iyilerinden biri olan Dr. Şaban Kızıldağ verdi.

Dr. Şaban Kızıldağ kendine özgü üslubuyla yaptığı sunumda katılımcıları sadece eğitmedi, aynı zamanda unutamayacakları keyifli bir zaman geçirmelerini de sağladı. Konuşmasının sonunda “tam 75 dakikadır size konuşuyorum” dediği vakit katılımcılar yoğun alkış temposuyla devam etmesini istemekten kendilerini alamadılar.

Kızıldağ kendine özgü üslubuyla AK Parti’nin sebebinin dünya mazlumları olduğunu ve 31 Mart seçimlerinin de bunun için çok büyük önem taşıdığını anlattı. 57 İslam ülkesinin toplam üretiminin bir Almanya’nın yarısı kadar olduğuna dikkat çeken Kızıldağ, AK Parti iktidarlarının 16 yılda yaptıklarını hatırlatarak “Daha işiniz bitmedi. Yapılacak çok şey var ve yeryüzündeki tüm mazlumlar Türkiye’mize bakıyor dedi.

AK Parti’nin; adalet, sadakat, merhamet, sevgi, emniyet ve saadetin tedarikçisi olduğunu söyleyen Kızıldağ, iletişim hatalarını “önemli bir beslenme bozukluğu” olarak değerlendirdi ve, “Varlıklık sebebinizi kapı kapı dolaşarak medeniyetinizin emrettiği en uygun üslupla muhataplarınıza anlatın” dedi.

Konuşmasında; banane, bahane ve ben bilmem üçlemesini “Üç büyük bela” olarak nitelendiren Kızıldağ, sorumlu insanın bunlardan uzak durması gerektiğinin hatırlattı. İnansın mutluluğu için emek harcamaktan geri durmanın hiçbir bahanesi olamayacağına dikkat çeken Kızıldağ, konuşmasının çeşitli bölümlerinde tüm katılımcılara hep bir ağızdan, “Mazeret yok” diye slogan attırdı. 31 Mart seçimlerinin önemine değinen Kızıldağ son sloganını da bu seçimlere yönelik olarak tüm katılımcılara hep bir ağızdan defalarca söyletti: “Mazeret yok; çıkış var!”

Güncelleme Tarihi: 03 Aralık 2018, 11:30
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153