banner171

Yeni Hükümet Konağı Bu Yıl Hizmete Girecek

Yeni Hükümet Konağı Bu Yıl Hizmete Girecek

Yeni Hükümet Konağı Bu Yıl Hizmete Girecek
 Vatandaşlara idari, sağlık, sosyal, kültürel imkanlar sunacak olan Gaziosmanpaşa Hükümet Konağı, birçok kamu birimini bünyesinde buluşturarak vatandaşın işlemlerini kolaylaştıracak.
TOKİ tarafından inşa edilen Gaziosmanpaşa Hükumet Konağı yakın zamanda tamamlanıyor. Yeni hükümet konağında Tapu Müdürlüğü, Nüfus Müdürlüğü, İlçe Emniyet Müdürlüğü, Mal Müdürlüğü, Milli Eğitim Müdürlüğü, Kadastro Müdürlüğü, İlçe Tarım Gıda Müdürlüğü, Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü ve Kaymakamlık hizmet verecek. Selçuklu mimari çizgilerinden esinlenip Anadolu’nun geleneksel yapı malzemeleri kullanılarak inşa edilen hükumet konağı, modern ve geleneksel mimarisiyle ilçenin şehir kimliğine ve modernleşmesine de önemli katkı sağlayacak.

25 bin 325 metrekarelik alan üzerine inşa edilen Hükumet Konağı, vatandaş odaklı hizmet anlayışını yansıtan etkin, verimli ve şeffaf kamu hizmetinin sunulmasına imkân sağlayacak. Proje kapsamında gerçekleştirilen altyapı ve çevre düzenleme çalışmalarıyla da vatandaşların her türlü ihtiyacının karşılanabileceği idari, sağlık, sosyal, kültürel imkanlar sunulacak. Proje kapsamında 6’sı engelli otoparkı olmak üzere 136 araçlık otopark, bay-bayan mescit, 160 kişilik yemekhane, 330 kişilik konferans salonu inşa ediliyor.

Güncelleme Tarihi: 07 Mart 2020, 14:25
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153