banner171

Yeni Yılda Mercedes Kazanma Şansı

Yeni Yılda Mercedes Kazanma Şansı Gaziosmanpaşa Bağlarbaşı Caddesi'nde bulunan Altınbaş Mağazası'nda sizi bekliyor.

Yeni Yılda Mercedes Kazanma Şansı

Koleksiyonlarını farklı hikâyeler ve tasarımlarla harmanlayarak mücevher tutkunlarının beğenisine sunan,Gaziosmanpaşa Haşhaşlar Kuyumculuk Altınbaş bayisi ile  göz alıcı ürünler  ve Mercedes otomobillerini sahipleri ile buluşturmak için,şanslı ziyaretçileri Altınbaş bayisi Haşhaşlar Kuyumculuk ta sizleri bekliyor.


Mücevher sektörünün lider markası Altınbaş, lüksün ve ihtişamın göstergesi olan mücevherin ışıltısına yakışır bir kampanya ile yeni yıla hazırlanıyor. 

Altınbaş, mücevherin büyülü dünyası ile Mercedes Benz’i özel bir kampanya ile bir araya getiriyor. Altınbaş’tan gerçekleştireceğiniz her 500 TL ve katları alışverişinizde 3 Mercedes C180’den biri sizleri bekliyor. Özel olarak üretilen pırlanta anahtarlıklara sahip olan arabalar, mücevher ve tasarımın uyumunu bir kez daha gözler önüne seriyor.

Altınbaş Sürüş keyfinize ortak oluyor...
Türkiye mücevher perakendeciliği sektörünün lider ismi Altınbaş, yeni yıla girerken Mercedes Benz kazanma şansı sunuyor. Altınbaş mağazalarından tek seferde 500 TL ve katları alışveriş yapan herkes Mercedes C 180 kazanma şansı yakalarken, özel olarak üretilen pırlantalı anahtarlıklarla Altınbaş sürüş keyfinize ortak olacak.

Estetik tasarımların konforlu sürüş keyfi ile birleştiği bu kampanya sonunda yapılacak olan çekilişle 3 kişi Mercedes C 180 Style 2014 model otomobil ikramiyesi kazanacak. Kampanya 1 Kasım 2014 – 28 Şubat 2015 tarihleri arasında Türkiye genelindeki Altınbaş Mağazaları’nda geçerli olacak.

Güncelleme Tarihi: 17 Aralık 2014, 18:51
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153