banner171

Yeni Yüzyıl Üniversitesi Özel Gaziosmanpaşa Hastanesi Bölgedeki Muhtarlarla Buluştu

Yeni Yüzyıl Üniversitesi Özel Gaziosmanpaşa Hastanesi Bölgedeki Muhtarlarla Buluştu

Yeni Yüzyıl Üniversitesi Özel Gaziosmanpaşa Hastanesi Bölgedeki Muhtarlarla Buluştu
Yeni Yüzyıl Üniversitesi Özel Gaziosmanpaşa Hastanesi,Gaziosmanpaşa'da görev yapan muhtarlarla bir araya geldi.

 Gaziosmanpaşa hastanesinin Tıp Fakültesi hastanesi olmasından sonraki gelişimini kendilerine aktarmak ve artık kendilerine bu kadar yakın bir alanda Tıp Fakültesi hastanesi olduğunu deneyimlemeleri için bir kahvaltı organizasyonu programlandı. İlçe muhtarları, hastane de düzenlenen kahvaltı organizasyonuyla bir araya geldi.
Genel Müdür Yardımcısı Arzu Kaya Öztaş’ın yapmış olduğu açılış konulmasında, Yeni Yüzyıl Üniversitesi Gaziosmanpaşa Hastanesinin geldiği noktadan ve büyüyen ivmesinden bahsett. 24 yıllık deneyimi ile bölgenin ve ülkenin en önemli hastanelerinden biri olmalarından özelikle Böbrek Nakli-Karaciğer Nakli, Çocuk ve Yetişkin Kemik İliği Nakil Merkezleri, Onkoloji, Çocuk ve Yetişkin Kardiyoloji ve Kalp-Damar Cerrahisi ve birçok alanda hizmet verdiklerine değindi. Tam teşekküllü A hastanesi ve Üniversite hastanesi olmalarından dolayı mutlu olduklarını dile getirdi. Özellikli birçok bölümleri için yurt dışından da farklı branşlara çok sayıda hastanın gelip hizmet aldığını ve ülkemizde sağlık sektörünün geldiği noktanın ne kadar gurur verici olduğundan bahsetti.

Muhtarlarında bu büyümedeki emeklerinin önemini vurguladı ve geldikleri için teşekkür edildi.

Sonrasında hastanenin 24 yıllık tarihinden bahsedildi. Yapılan hastane turu ile de son teknolojik cihazlar, bölümler ve hastane binası gezisinden sonra muhtarlar mini bir sağlık chech up’ından geçirildi. Muhtarlarda, Yeni Yüzyıl Üniversitesi Özel Gaziosmanpaşa Hastanesi’nin gerçekleştirdiği bu anlamlı ve güzel uygulamasından dolayı mutlu olduklarını ifade ederek hastane yönetimine ve yetkililere teşekkür ettiler.

Güncelleme Tarihi: 12 Şubat 2016, 12:26
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153