banner171

Yönetim Toplantısında ,Başkan Pirdal’a Sürpriz Doğum günü

AK Parti Gaziosmanpaşa İlçe Başkanlığı’nın düzenlediği 3 Kademe Toplantısı, Gaziosmanpaşa Kültür Merkezi’nde gerçekleşti.

Yönetim Toplantısında ,Başkan Pirdal’a Sürpriz Doğum günü
AK Parti Gaziosmanpaşa İlçe Başkanlığı’nın düzenlediği 3 Kademe Toplantısı, Gaziosmanpaşa Kültür Merkezi’nde düzenlendi.

Katılımın yoğun olduğu toplantıya,AK Parti Gaziosmanpaşa İlçe Başkanı Av. Şahin Pirdal , AK Parti Seçim Koordinasyon Merkezi (SKM)  Başkanı Ahmet Çelik, İl Sorumlusu Ferhat Sakallı,Gaziosmanpaşa İlçe Kadın Kolları başkanı Zeynep Vurmaz Yiğit, Gençlik Kolları başkanı Eray Karadeniz, AK Parti Gaziosmanpaşa İlçe Başkan Yardımcıları ve İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri,Belediye Başkan Yardımcıları, Belediyesi Meclis Üyeleri ve Mahalle başkanları katıldı.
Toplantı, AK Parti Gaziosmanpaşa SKM Başkanı Ahmet Çelik’ın açılış konuşmasıyla başladı. Teşkilatlarımız her gün gece gündüz demeden çalışacak. 7 Haziran’da hep birlikte Gaziosmanpaşa’mıza yakışan bir netice çıkacağına inanıyorum” dedi.

İlçe Başkanı Şahin Pirdal, teşkilatın tüm kademelerinin hazır bulunduğu, yönetim toplantısında 2 ay gibi kısa bir süre içerisinde gece- gündüz demeden teşkilatımızın her kademesiyle çalışacağız. Bu süre içerisinde kendi dertlerimizi bir kenara bırakacağız ülkemizin, milletimizin menfaatlerini düşünerek çalışmalarımızı hızlandıracağız dedi."

Program sonunda Başkan Pirdal'a yaş günü Sürprizi...!

47. Yaşını kutlayan Başkan Pirdal, doğum günü pastasını keserek bu sürpriz kutlama için tüm yönetim kurulu üyelerine teşekkür etti.

Sürpriz karşısında mutluluğunu gizlemeyen AK Parti Gaziosmanpaşa İlçe Başkanı Av. Şahin Pirdal,bu partinin her kademesinde görev yapmış birisi olarak partimle ve teşkilatlarımla her zaman onur duydum.  İnşallah bu birlik ve beraberliğimiz daha da kuvvetlenerek, çalışmalarımıza fazlasıyla yansır ve tekrar böyle güzel ve mutlu günlerde birlikte oluruz” dedi. Değerli Yönetim kurulu üyelerimin bu jesti beni çok mutlu etti.

Güncelleme Tarihi: 09 Nisan 2015, 01:20
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153