banner171

Fahriye Evcen: Kapris haberleri uydurma!

Fahriye Evcen, dizi ve film setinde kapris yaptığı yönündeki haberlere son noktayı koydu.

Fahriye Evcen: Kapris haberleri uydurma!
 Dünya çapında büyük bir hayran kitlesine sahip olan müzikal “Güzel ve Çirkin” gösterisini izlemeye giden Fahriye Evcen gösterim öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtladı.
 
Fahriye Evcen, Burak Özçivit ile başrollerini paylaştığı Ocak 2015'te vizyona girecek olan Aşk Sana Benzer filmi ile ilgili “Bizlik pek bir şey kalmadı, teknik açıdan son kontrolleri yapıyorlar” dedi. 
 
Rol aldığı dizi ve film setlerinde daha öncede kapris yaptığı haberleri ile gündeme gelen Fahriye Evcen “Bunu daha öncede belirttim öyle olaylar yaşanmadı. Set ortamı gayet keyifli ve güzel geçti, ben de birçok kez fotoğraf paylaştım.
Böyle haberler eminim ki masa başında yapılıyor. Arkadaşlar habersiz kaldığı için yapıyorlardır” dedi. 
 
Set sonrası kalan boş vakitlerini ata binmekle geçirdiğini belirten güzel oyuncu Burak Özçivit ile yaşadığı aşk sorularını ise yanıtsız bıraktı.
 
Geçtiğimiz günlerde Fahriye Evcen’in öğle yemeği için sete getirilen pideyi “Asla yemem. Bana meyveli yoğurt bulun. Ev yoğurdunun içine yeşil elma ve mandalina doğrayın” dediği iddia edilmişti. 

Yaptığı kaprislerle sık sık gündeme gelen oyuncunun, set çalışanlarını bezdirdiği söylenmişti. Bunun üzerine Evcen, Instagram hesabından olayı ti’ye alan bir fotoğraf paylaştı. Böylelikle sette huzursuzluk yarattığı haberini yalanlayan Evcen, şimdi de makyajsız görüntüsüyle konuşulmaya başladı.

Güncelleme Tarihi: 26 Ekim 2014, 21:51
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153