banner171

Erdoğan'dan Paralel Parti değerlendirmesi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Türkmenistan dönüşünde uçakta gazetecilerin sorularını yanıtladı. Paralel Yapı'nın parti kurmasına ilişkin görüşlerini değerlendiren Erdoğan bakın hangi değerlendirmelerde bulundu.

Erdoğan'dan Paralel Parti değerlendirmesi
 Sabah Gazetesi köşe yazarı Mahmut Övür, Erdoğan'ın konuya ilişkin yaptığı açıklamaları bugünkü makalesine taşıdı. İşte o sözler:
- ÜST AKIL: Bunların, seçimler sırasında, Güneydoğu ve Doğu Anadolu'da terör örgütünün siyasi uzantısı olan adayları desteklemekte beis görmediklerini hatırlatmakla yetinmek istiyorum. Üst akıl talimatı böyle veriyor ve bunlar da bu adımları atıyorlar. Bu dayanışmaları sürecektir... Emniyet'te pasif direnişler oluyor, olabiliyor. Çünkü bunları malum bir akşamda temizleyemiyorsunuz. Sorunu, Türkiye'deki mevcut yasalarla hukuk devleti içerisinde çözmeye çalışıyoruz. Bu konuda kararlıyız. 

- PARALEL PARTİ: Eğer parti kurarlarsa bence çok isabetli olur. Bir düşünce grubunun parti kurmasına kimsenin itirazı olamaz. Hatta her düşünce grubunun parti kurmasında fayda var. Bu sayede her şey, çok açık net ortaya çıkmış olur

Güncelleme Tarihi: 09 Kasım 2014, 18:37
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153