banner171

15 Temmuz askeri okullara ders oluyor

Gaziantep’teki demokrasi nöbetine katılan Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Şeref Malkoç, 15 Temmuz’u askeri okullarda ders olarak okutulacağını belirtti.

15 Temmuz askeri okullara ders oluyor
 Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Şeref Malkoç, 15 Temmuz darbe girişimine tepki amacıyla Gaziantep'te gerçekleştirilen 'demokrasi nöbeti'ne katıldı. Burada bir konuşma yapan Malkoç, 15 Temmuz darbe girişimindeki halkın direnişini askeri okullarda ders olarak okutulacağını söyledi.

'15 TEMMUZ'U ASKER OKULLARDA DERS OLARAK OKUTACAĞIZ'

Malkoç, 'Türk silahlı Kuvvetleri başımızın tacıdır. Ama bu askeri liselerde, harp okullarında ne öğretiliyor, ne yediriliyor ki ikide bir darbe yapmaya kalkıyorlar. Harp okulların da askeri liselerin de müfredatını düzelteceğiz. 15 Temmuz'u askeri okullarda ders olarak okutacağız. Kimsenin yüreği darbeye yetmeyecek” dedi.



CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN: 'ÖLENE KADAR DİRENECEĞİZ'

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Malkoç, darbe girişimi esnasında Başbakan Binali Yıldırım'ın Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı telefonla aradığını belirterek, aralarında geçen konuşmayı da anlattı. Malkoç, “Olaylar başladığında Başbakanımız Binali Yıldırım, Cumhurbaşkanımıza telefonla aradı. 'Ne yapıyoruz' diye sorduğunda Cumhurbaşkanımız, 'Bu ahlaksızlara karşı ölene kadar direneceğiz' cevabını verdi. Görüşmeden sonra da milleti sokağa çıkıp, direnmeye çağırdı” dedi. Kaynak : İHA

Güncelleme Tarihi: 27 Temmuz 2016, 15:55
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153