banner171

Gaziosmanpaşalı sporcumuz Enis Sesalan,başarısı...

Gaziosmanpaşalı sporcumuz Enis Sesalan,başarısı...

Gaziosmanpaşalı sporcumuz Enis Sesalan,başarısı...
 6-9 Kasım 2014 tarihleri arasında Fas'ın Casablanca şehrinde yapılan Morocco International Badminton Championship Turnuvası'nda ülkemizi temsil eden Gaziosmanpaşalı sporcu Enis Sesalan, olimpiyat yolunda başarılı bir adım daha atarak ülkemize döndü.
Antrenörlüğünü Gaziosmanpaşa Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Naci Usta'nın yaptığı Milli Sporcu Enis Sesalan, ilk turda Macar rakibi Rudolf Dellenbach'ı 3-0, 2. turda Ürdünlü Bahaedeen Ahmad Alshannık'ı 3-1 yenerek çeyrek finale çıktı.

Çeyrek finalde İranlı rakibi Farzin Khanjanı'ı 3-0 yenerek turnuvadaki en iyi dört erkek arasında yer alan Enis Sesalan, dün oynanan yarı final müsabakasında Belçikalı Yuhan Tan karşısında iyi bir oyun sergilemesine karşın müsabakayı 3-1 katbetti.

Müsabakalarda iyi bir performans gösterip, madalya kazandığı için çok mutlu olduğunu ifade eden Enis, desteklerini üzerimden hiç bir zaman eksik etmeyen Naci hocam ve Beyhan hocama ayrıca teşekkür ederim diye konuştu.

İstanbul Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüz İbrahim İlhami Koç da Fas'ta gösterdiği başarılı performansıyla Olimpiyatlar yolunda önemli bir adım atan Enis Sesalan için bir kutlama mesajı yayımladı.

İl Müdürümüz İbrahim İlhami Koç mesajında şu ifadelere yer verdi:

'' Morocco International Badminton Championship Turnuvası'nda ülkemizi ve şehrimizi başarıyla temsil eden başta Milli Sporcumuz Enis Sesalan olmak üzere emeği geçen herkesi yürekten tebrik ediyorum.''

Güncelleme Tarihi: 10 Kasım 2014, 16:58
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153