banner171

Oktay Vural'ın eşi Tuba Vural gözyaşları ile toprağa verildi

MHP Grup Başkanvekili Oktay Vural'ın vefat eden eşi Tuba Vural için Kocatepe Camisi'nde tören düzenlendi. Vural, törende gözyaşlarını tutamadı.

 Bir süredir kanser tedavisi gördüğü GATA'da hayatını kaybeden MHP Grup Başkanvekili Oktay Vural'ın eşi Tuba Vural'ın cenazesi Kocatepe Camisi'nde kılınan cenaze namazının ardından Gölbaşı Mezarlığı'nda defnedildi.


Bir süredir kanser tedavisi gördüğü GATA'da hayatını kaybeden Gazi Üniversitesi Mesleki Eğitim Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Tuba Vural'ın cenazesi Kocatepe Camisi'nde kılınan cenaze namazının ardından Gölbaşı Mezarlığına defnedildi. Tuba Vural'ın eşi MHP Grup Başkanvekili Oktay Vural cenaze töreninde gözyaşlarını tutamazken ayakta durmakta zorlandı.

Tedavisi boyunca eşinin yanında olan Vural, bu yüzden sakallarını kesmediğini açıklamıştı. Vural'ın 2 oğlundan biri askerdeyken vefat haberi üzerine askerden Ankara'ya gelerek cenazeye katıldı. Tuğba Vural'ın cenaze törenine TBMM Başkanı Cemil Çiçek, Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, bazı bakanlar, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ve çok sayıda CHP, MHP ve AK Parti milletvekili katıldı. (ANKA) 

Güncelleme Tarihi: 17 Kasım 2014, 00:46
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153