banner171

AK PARTİ GAZİOSMANPAŞA AİLESİ PİKNİKTE BULUŞTU

Ak Parti Gaziosmanpaşa İlçe Başkanlığının organize ettiği teşkilat pikniğinde , tüm teşkilat mensupları güzel bir gün geçirdi.

AK PARTİ GAZİOSMANPAŞA AİLESİ PİKNİKTE BULUŞTU
VEKİLLERDEN GAZİOSMANPAŞA PİKNİĞİNE BÜYÜK İLGİ
Gaziosmanpaşa Belediyesinin Mesire Alanında düzenlenen pikniğe Ak Parti Grup Başkan Vekili Muhammed Emin Akbaşoğlu, İl Başkan Yardımcısı Ahmet Cin, 2. Bölge milletvekilleri Canan Kalsın, İffet Polat, Mustafa Demir, Ahmet Hamdi Çamlı, Hasan Turan, Abdullah Güler ,İl Yönetim Kurulu Üyemiz Mansur Işık, İlçe Başkanı Serkan Acar, Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, Kadın Kolları Başkanı Zeynep Vurmaz Yiğit, Gençlik Kolları Başkanı Yavuz Yılmaz ,Eski İlçe Başkanı Şahin  Pirdal ve tüm teşkilat Mensupları katıldı.
Teşkilatçılığın en güzel örneğini seçim süresinde sergileyen Ak Parti Gaziosmanpaşa İlçe Başkanlığı, başarılı geçen seçimden sonra teşkilat içindeki birlikteliği güçlendirmek, dayanışmayı arttırmak,hemde stres atmak için parti içinde görev almış eski ve yeni tüm üyelerini piknikte buluşturdu.

GAZİOSMANPAŞA’NIN DENİZE SINIRI OLDU
Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta ,yeni Mesire alanının vatandaşların hizmetine sunulduğunu ilan edip ,artık Gaziosmanpaşa’nın denize sınırı oldu dedi.

Piknikte kısa bir konuşma yapan İlçe Başkanı Serkan Acar , 24 Haziran seçiminin yorgunluğunu üzerlerinden atmak ve ara vermeden yerel seçimlere hazırlanmak için AK Parti ailesini bir araya topladıklarını kaydetti.Acar ayrıca pikniğe büyük ilgi gösteren Milletvekillerine ve KPSS Sınavı olmasına rağmen katılım sağlayan tüm teşkilat mensuplarına teşekkür etti.
Pikniğe katılan 2.Bölge Milletvekilleri yaptıkları konuşmada, Güçlü ve Aydınlık Türkiye için Ramazan da ve sonrasında teşkilata yaptığı çalışmalardan ve  destekten dolayı teşekkür ettiler.

Pikniğe İl Başkanı Bayram Şenocak adına katılan ,İl Başkan Yardımcısı Ahmet Cin,seçimin ardından zaferi böyle teşkilat mensupları ile birlikte kutlamanın mutluluğunu yaşadığını belirterek ,mekan için Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta’ya ,program içinde İlçe Başkanı Serkan Acar’a teşekkür etti.

Ak Parti Grup Başkanvekili Muhammed Emin Akbaş ise sözlerine teşekkürle başladı.Akbaş:”
Bu samimi ve sıcak ortamdan çok duygulandım. Bizi yalnız bırakmadığınız için ne kadar teşekkür etsek azdır. Her zaman söylediğim gibi AK Parti döneminde tarihi yatırımlar ve hizmetler yapılmıştır.Bu kadar engellemelere ,tuzaklara,oyunlara  rağmen Ak Parti sizlerinde destekleriyle hizmet etmeye devam edecektir.Türkiye artık eski Türkiye değil dedi.” 
Piknikte Gaziosmanpaşa Belediyesi çeşitli yarışmalar ve eğlenceler düzenledi.
Program sonunda Üç Kademe Mahalle Başkanlarına teşekkür plaketi verildi.

Güncelleme Tarihi: 25 Temmuz 2018, 16:10
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153