banner171

AK Parti İçinde Karşılaşmadılar!

Başbakan Ahmet Davutoğlu’nu ziyaret eden ihsanoğlu ve Fırat, Ak Parti Genel Merkezi’nde görüşmemeye özen gösterdiler.

AK Parti İçinde Karşılaşmadılar!
 Başbakan Ahmet Davutoğlu, MHP’nin Meclis Başkan adayı Ekmeleddin İhsanoğlu ve HDP’nin Meclis Başkan adayı Dengir Mir Mehmet Fırat ile görüştü. Partiye İhsanoğlu ayrılırken gelen Fırat, İhsanoğlu ile karşılaşmadığını söyledi.Davutoğlu, Ak Parti kurucularından olan Fırat’a, “siz buraların yabancısı değilsiniz” dedi.
Davutoğlu, dün Ak Parti Genel Merkezi’nde, MHP’nin Meclis Başkan adayı İhsanoğlu ve HDP’nin Meclis Başkan adayı Dengir Mir Mehmet Fırat’ı ayrı ayrı kabul etti.

İhsanoğlu partiye oğlu Orhan İhsanoğlu ile birlikte; Fırat da HDP milletvekilleri İdris Baluken ve Hüda Kaya ile birlikte geldi. Davutoğlu, İhsanoğlu ile 20 dakika, Fırat ile 40 dakikaya yakın görüştü. Her iki görüşmenin de samimi bir ortamda geçtiği ifade edilirken iki isim de “Meclis’in itibarının yükseltilmesine” vurgu yaptı.

KARŞILAŞMADILAR

İhsanoğlu’nun görüşmeden ayrıldığı sırada Fırat, Ak Parti’ye giriş yaptı. İhsanoğlu ve Fırat’ın parti içinde karşılaşmadıkları vurgulandı. 

Fırat’ın genel başkan katına çıkarkan İhsanoğlu’nun başka bir odada olduğu ve bu nedenle karşılaşmadıkları belirtildi. MHP ile HDP’nin birbirleriyle görüşmeme tavrı nedeniyle İhsanoğlu’nun Fırat ile karşılaşmamaya özen gösterdiği yorumu da yapıldı.

Milliyet

Güncelleme Tarihi: 30 Haziran 2015, 14:08
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153