banner171

AK Parti'deki bayramlaşma MHP ile başladı

AK Parti'deki bayramlaşma MHP ile başladı

AK Parti'deki bayramlaşma MHP ile başladı
AK Parti'de partiler arası bayramlaşma MHP ile başladı. MHP heyetinde Genel Başkan Yardımcısı Mevlüt Karakaya, MHP Antalya Milletvekili Mehmet Günal, MYK üyesi İsmail Hakkı Yücel yer aldı. AK Parti bayramlaşma heyetinde ise Genel Başkan Yardımcısı Salih Kapusuz, Ankara Milletvekili Yalçın Akdoğan ile yine Ankara Milletvekili Faruk Şahin yer aldı.

AK Parti heyeti, MHP'yi kapıda karşılayıp tokalaşmanın ardından içeri girdiler. Ardından konuşan MHP Genel Başkan Yardımcısı Mevlüt Karakaya, birlik beraberlik mesajı verdi. Bayramdan sonra Meclis çalışmalarının yoğun şekilde devam edeceğini ifade eden Karakaya, bu çalışmalarda bütün partilere başarılar diledi.

"TERÖRE KARŞI BERABER ADIM ATILMALI"

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Salih Kapusuz da milli ve dini bayramın aynı güne denk gelmesinin büyük şans olduğunu söyledi. Bu sevinci gölgeleyen terör belasına değinen Kapusuz, "Memleketimizde insani değerlerinden uzak maalesef bir de terör belası var. Çok uzun zamanda olan terör belası bayramda da Ramazan'da da devam etmektedir. İnsanlıktan nasibini almayan bu terörü ve bunlara destek verenleri lanetle kınıyoruz." dedi.

Teröre karşı ortak mücadele etmenin önemine dikkat çeken Kapusuz, "Milletimizin birliği, devletimizin bekası için beraber atılması gerekli olan adımların atılmasını istiyoruz." şeklinde konuştu.

AK PARTİ BAYRAMLAŞMA LİSTESİNDE BDP YOK

AK Parti'nin, partilerle bayramlaşma listesinde BDP yer almıyor. Geçen bayramlarda olduğu gibi BDP'nin listede yer almamasında son dönemde yaşanan terör olaylarının etkisi olduğu vurgulanıyor.


YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153