banner171

Ak Parti'nin o vekilleri beli oldu! İşte isimler...

Ak Parti'nin o vekilleri beli oldu! İşte isimler...

Ak Parti'nin o vekilleri beli oldu! İşte isimler...
 Partinin vekil çıkaramadığı Tunceli, Hakkari ve Şırnak'a gönderilecek vekiller belli oldu.
AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu, 1 Kasım seçiminde partisinin milletvekili çıkaramadığı Hakkari, Şırnak ve Tunceli'ye üçer milletvekilini görevlendirdi.

AFYON'DA DİLE GETİRMİŞTİ

Davutoğlu'nun, Afyonkarahisar'da düzenlenen AK Parti 24. İstişare ve Değerlendirme Toplantısı'nın açılış konuşmasında dile getirdiği, milletvekili çıkarılamayan Hakkari, Şırnak ve Tunceli'ye diğer bölgelerden milletvekili görevlendirilmesi konusu toplantıda ele alındı.

GÖNÜLLÜLER ARASINDAN TERCİH YAPILDI

Toplantıda, çok sayıda milletvekilinin söz konusu illere gönüllü olarak görevlendirilmesini istediği belirtilirken, Başbakan Davutoğlu'nun bu isimler arasından bir tercih yaptığı ifade edildi.

İŞTE O İSİMLER

Buna göre, Hakkari için Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman, İstanbul milletvekilleri Halis Dalkılıç ve Belma Satır, Şırnak için Konya Milletvekili Abdullah Ağralı, İstanbul milletvekilleri Nurettin Nebati ve Ravza Kavakçı Kan, Tunceli için ise Malatya Milletvekili Mustafa Şahin, İstanbul Milletvekili Azmi Ekinci ve Çorum Milletvekili Lütfiye İlksen Ceritoğlu görevlendirildi.

Güncelleme Tarihi: 11 Ocak 2016, 12:58
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153