banner171

Bakan'dan flaş kıdem tazminatı açıklaması!

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, milyonlarca çalışanı yakından ilgilendiren kıdem tazminatına ilişkin önemli açıklamalarda bulundu.

Bakan'dan flaş kıdem tazminatı açıklaması!
 Çalışma ve Sosyal Politikalar Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, kıdem tazminatı ile ilgili açıklamalarda bulundu. Müezzinoğlu, "13 Temmuz'a kadar paydaşlar kendi çözüm önerilerini yazılı metin halinde verecek" dedi.
Müezzinoğlu, sözlerine şöyle devam etti:

"Bir tarafta işveren var, bir tarafta çalışan var. İkisi arasındaki ortak nokta yüzde 50'lerin üzerini geçtiyse, yüzde 70'e çıkmasına gayret ederiz. Toplumsal ihtiyacç, yüzde 70'i yakaladık, TBMM'e götürürüz orada da biraz daha olgunlaşır. Yüzde 70 üzerinde uzlaşı yakalarsak üzerine gideriz"

Güncelleme Tarihi: 05 Temmuz 2017, 13:05
YORUM EKLE
YORUMLAR
TOLGA DOGRU
TOLGA DOGRU - 7 yıl Önce

hayattaki son umudumuz bu son birikimimiz sayin bakanim.bizim adimiza kim karar veriyor çozum onerilerini.madem çalisanin hakki bu bunada yapin referandum.üç beştane sendika temsilcisi bizim kaderimizi belirliyor.1999 yasasinda da yine bu sendikalar belirledi kaderimizi çi̇leyi̇ çekem yine i̇şci̇ yine çalişan.gönül verdik sesimizi çikarmiyoruz ama bir nedeni yopk su olayin.tazminatini alamayan yok mahkemeler catir catir aliyor haklari ama bir turku tutturmusuz gidiyoruz.

SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153