banner171

Balat'ta korkutan yangın!

Balat'ta korkutan yangın!

Balat'ta korkutan yangın!
 

Fatih'te 3 katlı bir binada çıkan da faciadan dönüldü. Alevlerin sardığı binada genç bir kız kendini üçüncü kattan aşağı atarken, yaşlı bir kadın ise çevredeki vatandaşlar tarafından son anda alevler sardığı daireden kurtarıldı.

Fatih Cibali Mahllesi Hisaraltı Caddesi üzerindeki ahşap üç katlı bir binada akşam saatlerinde  çıktı. İddialara göre sobanın tutuşması için sobaya benzin döküldü. Ancak benin bidonunun tutuşması ile alevler kısa sürede ikinci katta başlayarak ahşap binayı sardı. Korku dolu anların yaşanmasına neden olan yangında Yasemin Kocabey isimli genç bir kız yangın korkusu ile kendisini üçüncü katın penceresinden caddeye attı. İkinci katta mahsur kalan yaşlı bir kadın ise mahalleli tarafından son anda kurtarıldı. Kendisini pencereden atan ve ağır yaralanan genç kıza önce mahalle sakinleri müdahale etti. Yaralılar olay yerine gelen ambulanslarla Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.

Alevlerin kısa sürede sardığı ahşap binaya Fatih, Şişli ve Bayrampaşa itfaiye ekipleri müdahale etti. Yaklaşık bir saat süren müdahalenin ardından alevler kontrol altına alınırken binada ağır çapta hasar meydana geldi.

Görgü tanıkları, yangının ev sahibi kadının sobayı benzin dökerek yakmaya çalıştığı, bu nedenle yangının çıktığını öne sürdü. Polis yangınla ilgili inceleme başlattı.

Güncelleme Tarihi: 11 Şubat 2016, 19:08
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153