banner171

Murat Atım'ın Veda Mesajı...

Ak Parti’de 7 Aralık’tan sonra Murat Atım dönemi resmen sona eriyor. Ve Suzan Dağlar Civan dönemi başlıyor.

Murat Atım'ın Veda Mesajı...
 6 yıldan fazla bir zaman AK Parti Sultangazi ilçe başkanlığı görevini yürüten  Av.Murat Atım sosyal medyadan veda etti.
 
Yerini önümüzdeki kongrede , Sultangazi Ak Parti Kurucu İlçe Başkan Yardımcısı Suzan Dağlar Civan bırakacak olan Atım, resmi sosyal medya adresinden şöyle veda mesajı yazdı:

İşte Atım’ın  veda mesajı…

Sevgili Sultangazi'li Hemşehrilerim; 
14 Ağustos 2008 tarihinde, Ak Parti Genel Merkezince tarafıma Kurucu İlçe Başkanı olarak görev verilmesinden bu yana 6 yıldan fazla bir zamanı hep birlikte geçirdik.
İlçe başkanı olarak Sultangazi'de kurucu olmanın şerefini ve bahtiyarlığını yaşadım. Bu nedenle ne kadar şükretsem azdır.

Görev yaptığımız bu dönem içinde 2009 Türkiye Yerel Seçimleri, 2010 Türkiye Anayasa Değişikliği Referandumu,2011 Milletvekili Genel Seçimleri,2014 Türkiye Yerel Seçimleri,2014 Türkiye Cumhurbaşkanlığı Seçimleri olmak üzere seçimlerde gayretli çalışmalar yaptık. Bu seçimlerde Sultangazi'de Ak Parti oylarını Teşkilatın özverili çalışmaları ve Sultangazi halkının teveccühü ile ile artırdık. Katkısı olan tüm teşkilat mensubu kardeşlerime teşekkürü borç bilirim.
Daha birçok teşkilat çalışmalarını birlikte yürüttüğümüz kardeşlerimden ilçe başkanı sıfatıyla yürüttüğüm görevim anlamında ayrılma vakti gelmiştir.

Bu kutlu görevimi, Ak Parti İstanbul İl Başkanlığının da tensipleriyle 07 Aralık 2014 tarihinde yapacağımız Sultangazi 3. Olağan Kongresine kadar sürdüreceğim.

Teşkilat çalışmalarını yürütmemizde her zaman yanımızda olan Ana Kademe Teşkilatına, Kadın Kolları başkanı Sn. Nurcan Öztürkmen ve şahsında tüm ekibine, Gençlik Kolları Başkanı Sn. Ensar Topçu ve nezdinde teşkilatına, her üç kademenin cefakar ve vefakâr mahalle başkanları ile ekibine, Sultangazi Belediye Başkanı Sn. Cahit Altunay ve ekibine, Belediye Meclis Üyelerine, sandık başkanları ve yönetimine, Ak Partiye gönül vermiş tüm üyelerimize ve son olarak Sultangazi halkımıza yürekten teşekkür ederim.

7 Haziran 2014 tarihinde yapılacak kongrede İl Başkanlığımızın İlçe Başkan Adayı, Sultangazi Ak Parti Kurucu İlçe Başkan Yardımcısı ve SHİB Başkanı Sn. Suzan Dağlar Civan hanımefendidir.
Kendisine bu kutlu görevinde başarılar diliyorum. Allah utandırmasın.

Bu vesileyle teşkilatçılık yaptığımız süre içinde elbette karşılıklı haklarımız geçmiştir. Ben tüm kardeşlerime haklarımı helal ederken, sizlerden de haklarınızı helal etmenizi istirham ederim.
Allah yar ve yardımcımız olsun. Saygılarımla...

Av. Murat Atım 
Ak Parti Sultangazi İlçe Başkanı 


Murat Atım'a Sosyal Medya'dan Mesaj Yagmuru Geldi;








Güncelleme Tarihi: 12 Kasım 2014, 17:18
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153