banner171

Baransu'nun eski eşi polise 5 çuval evrak getirdi

Mehmet Baransu'nun eski eşi Esra Konur, polise Baransu'ya ait olduğu iddiasıyla 5 çuval dolusu gizli belge ve dijital veri getirdi.

Baransu'nun eski eşi polise 5 çuval evrak getirdi
 Tutuklanarak cezaevine konulan gazeteci Mehmet Baransu'nun eski eşi Esra Konur, polise Baransu'ya ait olduğu iddiasıyla 5 çuval dolusu gizli belge ve dijital veri getirdi.


Esra Konur dün öğleden sonra beraberinde avukatı Murat Sultan Su ile birlikte Vatan Caddesi'ndeki İstanbul Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü'ne geldi. Avukata ait otomobil ile gelen Konur, beraberinde 5 çuval getirdi. İçerisinde Baransu'ya ait gizli evrak ile dijital veriler olduğu öne sürülen çuvalları terör polisine teslim etti. Çuvalların Baransu'nun avukatlarının emniyete gelmesinin ardından açılacağı öğrenildi.

METRİS CEZAEVİ'NDE

Gazeteci Mehmet Baransu, Balyoz'da kumpas iddiasıyla ilgili yürütülen soruşturma kapsamında 2 Mart günü 'Devletin gizli belgelerini temin etmek' ve 'Devletin güvenliğine ilişkin belgeleri tahrip etmek, amacı dışında kullanma ve hile ile alma ve çalma' suçlarından tutuklanarak Metris Cezaevi'ne konulmuştu.

Güncelleme Tarihi: 05 Mart 2015, 23:58
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153