banner171

Başkan Pirdal'dan Kurban Bayramı mesajı

AK Parti Gaziosmanpaşa İlçe Başkanı Av.Şahin Pirdal, Kurban Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı

Başkan Pirdal'dan Kurban Bayramı mesajı
Pirdal, mesajında şu ifadelere yer verdi,Kurban Bayramımız  birlik, beraberlik ve refah içerisinde ulaşmış olmanın huzur ve mutluluğunu yaşıyoruz. Yardımlaşmanın ve dayanışmanın sembolü olan kurban ibadeti milletimizin her zaman büyük önem verdiği bir ibadet olmuştur. Kurban toplumda huzur ve yardımlaşmayı arttırmamız için önemli bir vesiledir. Yoksulların, yetimlerin, düşkünlerin korunup kollandığı, küskünlüklerin son bulduğu, kin ve nefretin bertaraf edildiği dini bayramlarımız özel günlerdir. Kurban Bayramı bu yönüyle bir toplumun en temel ihtiyaçlarına cevap vermiştir. Yardımlaşmanın, dayanışmanın ve kaynaşmanın en güzel örneklerinin yaşandığı kurban bayramları kültürümüze oldukça tesir etmiş, getirdiği güzellikler milletimizin mayası haline gelmiştir.

 İslam dinimiz her zaman zulme uğrayan insanları zulümden kurtarmış ve güzellikleri dünyaya yaymış bir bindir. Ancak bugün Arakan’da, Filistin’de ve birçok İslam beldesinde zulüm gören Müslüman kardeşlerimiz hepimizi derinden üzmektedir. Sırf dini tercihlerinden dolayı insanlıklarını unutan gözü dönmüş caniler birçok masum insanı maalesef dünya’nın gözü önünde katlediyorlar. Dünyanın önde gelen örgütlerinin bu zulme sessiz kalmasının da ayrı bir suç olduğunu düşünüyorum. Masumlara her zaman kucak açan ülkemizin yaptığı yardımları bugün dünyanın sözde medeni hiçbir devleti yapamamıştır. 

Bu Kurban Bayramı’nda inşallah yurdumuzun dört bir yanında ve dünyada özellikle çocukların yüzünün güldüğü bereketin arttığı bir bayram olmasını temenni ediyorum. Bu duygu ve düşünceler ile başta Gaziosmanpaşalı hemşerilerimizin, aziz milletimizin ve İslam âleminin mübarek Kurban Bayramı’nı kutluyor, bayramın herkese sağlık, huzur, sevgi ve esenlik getirmesini diliyorum.”

Güncelleme Tarihi: 31 Ağustos 2017, 14:07
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153