banner171

BAŞKAN USTA, BELEDİYE PERSONELİYLE İFTARDA BULUŞTU

Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, belediyede görev yapan işçi ve memurlar ile ailelerine yönelik verilen iftar yemeğinde buluştu. İftar yemeğinde konuşan Başkan Usta, “İlçemizin tüm sorunlarını sırtlayarak çalışan personelimize teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

BAŞKAN USTA, BELEDİYE PERSONELİYLE İFTARDA BULUŞTU
 Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, belediyede görev yapan işçi ve memurlar ile ailelerine yönelik verilen iftar yemeğinde bir araya geldi. İftar yemeğine Belediye Başkan Yardımcıları’nın yanı sıra çok sayıda personel ve aileleri katıldı. İftara katılanlarla sohbet eden ve bol bol fotoğraf çektiren Başkan Usta, yaptığı konuşmada, “Ramazanın sonuna doğru yaklaşıyoruz. Hepimizi bayram telaşı sardı. Bizleri bugünlere getiren Allah’a hamd olsun. 412 memur, 130 işçi, sözleşmeli personelimiz ve 580 taşeron işçiyle toplamda bin 500 kişiyi aşan bir aileyiz.  Ramazan ayı hoşgörünün, kardeşliğin, paylaşmanın olduğu bir ay. Bu nedenle oruç tutan, tutmayan, tutamayan hepimiz bir bütünüz. Biz herkese saygı duyuyoruz. Her şeyden önemlisi Ramazanın güzelliğini halkımızla birlikte yaşadık. Her gün başka bir mahallede iftar verdik, veriyoruz. Her bir programda bir öncekine göre daha büyük bir katilim oldu. Yine Kırcaali’deki soydaşlarımızla iftar yaptık. Balkanlar’daki ecdadımızdan bize kalan kardeşlerimizle de bir araya geldik. Başta Zabıta birimi olmak üzere ilçemizin tüm sorunlarını sırtlayarak çalışan tüm personelimize teşekkürlerimi sunuyorum. Birlik, beraberlik ve kardeşlik hukukumuzun daha da ileriye gitmesi umuduyla hepinizi sevgiyle selamlıyorum” diye konuştu.
Başkan Usta ve beraberindekiler daha sonra Gaziosmanpaşa Meydanı’ndaki Ramazan stantlarını ziyaret ederek vatandaşlarla sohbet etti. Ardından Recep Tayyip Erdoğan Gençlik Parkı’ndaki etkinlik alanına geçen Başkan Usta, burada sanatçı Bekir Ünlüataer’in birbirinden güzel ilahilerini seslendirdiği konserini izledi. Başkan Usta, burada yaptığı selamlama konuşmasında ise “Sizlerin bu etkinlikler katılması bizlere daha çok çalışma isteği veriyor. Rabbimden daha nice Ramazanlarda bizi buluşturmasını temenni ediyor, Ramazan Bayramı’nızı şimdiden tebrik ediyorum” dedi. Program sanatçı Bekir Ünlüataer’e plaket takdim edilmesiyle son buldu.

iftarında buluştu.  ilçenin her mahallesinde Gönül Sofraları kurmaya devam ediyor. Avrupa Konutları’nda kurulan iftar sofrası geniş bir vatandaş topluluğu katılırken, RTE Gençlik Parkı’ndaki etkinlikte sanatçı Uğur Arslan okuduğu şiirlerle gönüllere hitap etti.  

Güncelleme Tarihi: 12 Temmuz 2015, 15:27
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153