banner171

Başkanlık Külliyesi'nde ilk kabine toplantısı

Başkan Recep Tayyip Erdoğan liderliğindeki ilk kabine toplantısının ardından Sözcü İbrahim Kalın ekonomiye yönelik mesajlar verdi. Kalın ihracatın önemini belirtti.

Başkanlık Külliyesi'nde ilk kabine toplantısı
 Türkiye Cumhuriyeti Başkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığındaki ilk kabine toplantısı başladı. Külliye'de yapıldı.
Toplantının ardından Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın açıklamalarda bulundu.

Kalın şunları söyledi:

"ENFLASYONLA MÜCADELE ÖNCELİKLERİMİZDEN"
"Önemli konu başlıklarından birisi de ekonomiydi. Cumhurbaşkanlığı kabinesi tarafından ortaya konulan tüm bakanlıklar arasında koordinasyonun sağlanması için gerekli çalışmalar yapıldı. Bütçe disiplininin sağlanması, enflasyon ile mücadele önceliklerimiz arasında yer alıyor.

Başkanlık Külliyesi'nde ilk kabine toplantısı

"İHRACAT ODAKLI BÜYÜMENİN HAZIRLIKLARI YAPILIYOR"
Türkiye'nin istikrarlı ve sürdürülebilir büyüme hedefi çerçevesinde atılması gereken adımlar tespit edilmiş durumda. Bununa ilgili daha detaylı çalışmalar yapılıyor. Özellikle ihracat odaklı büyüme noktasında birtakım yeni adımların da hazırlıkları şu anda yapılıyor.

Başkanlık Külliyesi'nde ilk kabine toplantısı VİDEO



Yukarıdaki video için ilk yorumu sen ekle
Başkanlık Külliyesi'nde ilk kabine toplantısı

"FETO'NUN İADESİNDE UCU AÇIK SÜREÇTEN YANA DEĞİLİZ"
Arzu ettiğimiz hızda gittiğini söyleyemem, daha hızlı gitmesi gerekiyor. 15 Temmuz'un tüm belgelerini ABD yetkilileriyle paylaştık. Burada bir kaç konu var terör örgütü liderinin Türkiye'ye iadesi... Terör örgütünün yaptığı darbe bu kadar açıkken daha somut adımlar atılması gerektiğini dile getiriyoruz. Biz gerekli belge ve bilgileri sunduk. Biz ucu açık bir süreçten yana değiliz. Sonuç odaklı bir sürecin hayata geçirilmesini istiyoruz.

Başkanlık Külliyesi'nde ilk kabine toplantısı

"OLAĞANÜSTÜ BİR DURUMLA KARŞILAŞIRSAK OHAL TEKRAR GELEBİLİR"
OHAL'in uzatılmaması konusunda Cumhurbaşkanımızın bir beyanı olmuştu. Terörle mücadelede bir zaafa yol açabilir şeklinde kimsenin bir düşüncesi olmasın. Bu mücadele kararla devam edecek. Çok çok olağanüstü tehdit ile karşılaşmamız durumunda OHAL tekrar hayata geçebilir."

Güncelleme Tarihi: 14 Temmuz 2018, 12:05
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153